pt

jag har ikväll blivit mi systers pt = personal trainer, hon ska loosa sisådär 6 kg på 6 veckor och jag ska hjälpa henne med det, tror jag är bättre på att "fixa" andra än mig själv, haha :).

Snart blir det biiingen, för imorgon är det typ fredag :)

natti natti


powernap

har tagit mig en liten nap på ca 40 minuter, var helt eneklt tvungen, sjukt trött. Har varit massor att göra på jobbet idag, och imorgon lär det nog vara likadant, i like it :).
Har kollat på halv åtta hos mej och nu draknästet, är en kille från västervik som är med ju. Läs mer om det här:
http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5322412
Vid nio blir det fuskbyggarna...

Sinnes vad gött att det bara är en arbetsdag kvar nu, sen minisemester, wiiie!


paket :D

fick nyss ett litet paket med kläder som min snälla söta syster kom förbi med, godbitar från Asos :)








Happy happy :)


stöld

jag stal detta inlägget från min älskade janni, och i och med
det så instämmer jag väldigt mycket till inlägget :)

Det är faktiskt möjligt för oss "simpla" bloggare som inte har samma framgång på sina bloggar som blondinbella, att tjäna pengar på sitt skrivande. Det som hindrat mig från att ta tag i saken är väl först och främst att jag inte har en aning om hur jag ska gå tillväga samt att grejen för mig och mitt bloggande har inte varit för att tjäna pengar, utan för att jag tycker det är redigt kul att skriva. Men visst vore det rätt schysst att få betalt för det man skriver, man ägnar ju trots allt en del av sin tid på det.

Nu är det såhär att jag har en otroligt vacker och smart vän, som heter Karin. Karin har i sin tur en snygg och smart kille, Jonas. Och med hjälp av dessa två ska jag ge mig på att försöka tjäna pengar på min blogg, och bli både snygg, vacker, smart OCH rik ;) Grejen är den att även DU, precis just Du också kan gör det. Dom kan nämligen hjälpa dig med. Givetvis får du ägna en tids läsning och lite tid, men den som vill tjäna pengar vet också att man oftast får jobba lite för det.
Jonas som för övrigt har ett företag som inriktar sig på just INTERNETMARKNADSFÖRING och som också specialiserat sig på att göra informationsprodukter om hur man Skapar Trafik till sina hemsidor/bloggar och tjänar pengar på det! Kommer nu gästblogga i min väns Karins blogg, vilket gör att DU också kan få de tips och knep som gör att DU också kan börja tjäna pengar på din blogg. Du kan också lämna direkta frågor till honom HÄR. Klicka på länken och fråga hur du blir rik på din blogg vett ja, Bra va? :) Så nu mina vänner är det bara att börja tjäna pengar!

http://karinlund.com/


påskparty!!!




förmiddag

har ägnat förmiddagen åt att färga bryn och fransar, var alldeles för länge sedan och behövdes verkligen, eftersom jag nästan aldrig bär smink på vardagarna så ser man liksom lite piggare ut om man får lite färg, huden skulle dock behövas bli lite brunare, men det är ett annat kapitel.
Dags att göra sig redo för jobb och sedan blir det en promenix :)

Ha en bra onsdag alla!


kan man skylla på någon annan för att man har blivit fet?

LONDON. Kevin Federline drack 24 läskburkar om dagen.

Men sin fetma skyller han på – Britney Spears.

– Vem som helst som går igenom en skilsmässa blir så klart deprimerad, säger han.

Som mest vägde Kevin Federline, 32, 108 kilo. I en intervju med pratshowvärlden Bonnie Hunt lägger den före detta dansaren skulden för fetman på skilsmässan från Britney Spears.

– Jag hade inte dansat på flera år. Jag började äta. Satt på soffan och lekte med barnen och blev latare och latare och fetare och fetare och fetare, säger han enligt Daily Mail.

Bilderna vändningen

I intervjun berättar ”K-Fed” också hur han kunde dricka upp till 24 burkar läsk varje dag.

– Jag drack inget vatten. Det var allt jag drack, det blev mitt kaffe och mitt godis, säger han i intervjun.

Vändpunkten kom när Federline såg paparazzibilder på sin gigantiska kroppshydda i bar överkropp.

Före och efter...
Federline vägde 108 kilo.



       


rusk

usch vilket ruggigt väder det är utanför fönstret, grått och dassigt, mindre roligt. Men det vänder ju :).
Har tagit mig en extra timma sovmorgon idag, så jag gick upp vid kvart i åtta istället för normalt sett kvart i sju, men har drömt åter igen en massa sjuka grejer, och åter igen kan en dröm påverka en så hårt, fast i denna dröm hade min "motståndare" inte en chans, givetvis :).

Så det blir näst sista arbetsdagen nu, efter jobbet ska jag och pelle åka ut till skogen en sväng, ingen mysigt skogsväder men ett nödvändigt måste för jag ska raffa åt mig lite björkris, som ska bli påskris. De små påskplantorna har börjat blomma i fönstrena nu här hemma, och det blir genast mycket hemtrevligare. Köpte ju även gula liljor som pryder bordet och även de börjar slå ut nu. Imorgon blir det "a lá påskstädning" för hela slanten här hemma.

Dags att återgå till kaffekoppen :)


såklart

måste ju ha lite påskväder också, det bästa dessutom :)




en försmak av sommaren

detta mumsade pelle och jag på igår, en häärlig försmak av sommaren :)



Spanska Jordgubbar, mummmmma!


hemma!

im back!
när jag kom hem från jobbet idag så mötas jag av en barnvagn som täckte hela våran lilla hall, hmm? Kom upp för trappan och där satt jimbo, pelle och lilla Maja, gud vilken söt unge, helt sjukt! Bra jobbat Bella och Jimbo :)




efter det ilade jag bort till people där syster tränade håruppsättning igen, blir mycket spring där nu de kommande månaderna... fick ett samtal om jag ville vara selle till o-hamn med jameson, och javisst. Så vi for iväg efter en studn och åkte och hälsade på jennas lille grabb Goofie, snart ska han få komma hem igen, vilken lycka för er :).



Så nu är jag hemma igen och har slappat i soffan och ska nog fortsätta med det ett tag till, sovmorgon imorgon, ännu mer lycka !!!


står stilla

känner inte ni ibland att ni står stilla i livet? Att åren går men man står fortfarande kvar på samma punkt, jag får panik när jag tänker på det, och åren går, jag är snart 26 år, men är i samma period som när jag var typ 23, så 3 år har gått men jag står fortfarande stilla vid samma punkt, utvecklas inte, kommer inte framåt, fan man lever ju bara ett liv, ETT LIV! Man måste ju ta vara på det livet, inte sitta fast...

Solen skiner det vackraste på himmelen idag, även att det var ett par minus imorse så börjar det re upp sig nu också. Fiskmåsarna har börjat skrika på morgonen nu, jag finner detta ljud helt härligt, då vet man att sommaren är på gång, underbart!

Kan man ha en 26-års kris eller?


sötaste söta!

helt underbar :)




måste ha!

det är helt sjukt men jag bara vill ha en sån här liten krabat,
hur fina och goa som helst, en liten underbar långhårig Chihuahua. 





Unicef!

gör som jag och sluta vara en förbannat snål smålänning, hjälp till!

http://www.unicef.se/ad/F9D40F?target=/for-varenda-unge

unicef-varenda-unge-150x150

Du som bloggar, dela det här på din blogg också!
Tillsammans kan vi hjälpa så många barn :)


RSS 2.0