16.06

Ingen brännboll, är visst hocky på tv:n, det föredrar visst andra mer...och ett annat skäl var att det är för kallt ute, hmm tänker man så när man ska åka skridskor också?

14.32

Hemkommen från jobbet, och har precis laddat med mat!
Snart ska det dras vidare till stadsparken och lira ölbrännboll, alltid så skoj!!!

Senare ikväll blir det ev middag på staden och ett säkert kort är att vi
ska hem till kakan och partaja, men blir så lack på att vädret inte kan vara lite varmare?
Hade ju tänkt ta på mig något lättklätt, men de hoppar vi nog då!

Härligt med Valborg iaf!

20.32

De hela utspelades i fredags...
Janni och jag stod på åhlens och dividerade om vilken färg jag skulle ha i håret. För ett ex antal månader sedan bestämde jag mig för att bli lite ljus, vilket jag blev, men tröttnade för ett par veckor sedan och la i en cendre färgad färg i håret, då blev det grönt! Så jag la i ytterligare en färg av samma färg, men de gröna ville sig inte redigt försvinna. Kanske bara jag som såg de men men.
Så då står vi alltså på åhlens och dividerar med hon som jobbar där på skönhet om vilken färg jag ska ha, jag vill ju ha guldbrun, men min syster har sagt att jag måste lägga i något rött för att få bort de gröna alternativ att färga håret brunt igen, de vill jag ju inte, vill ju vara ljus brun.
Så vi kilar ner till en välkänd frisör i staden och frågar om tips! De säger då att jag ska lägga i en ljus koppar röd färg och sedan en vanlig ljusbrun färg, och det ända jag repeterar om och om igen är att mitt hår får inte bli rött! Jag vill inte bli rödhårig!

Så idag tog jag steget och la i den där kopparröda toningen, den satt i typ 7 min, sedan vågade jag inte ha den längre, efter den slängde jag i en ljus guldbrun färg -



 - resultatet!? MÖRK RÖTT HÅR!!!

Så här sitter jag med mitt höstfärgade röda hår mitt i våren, och jag kan inte göra ett skit åt saken, faaan sä jävla lack jag är på mitt hår! Så numera ser jag ut som pippi!!!


18.11

Pms unge, det är vad jag är idag, urk, men infaller bara ett par dagar i månaden, vissa har de värre, tro mig!

De känns i kroppen, de känns att stiga upp vid halv sju på morgonen för att skjutsa whippen till dagis, för att sedan åka och arbeta i nästan 9 timmar, för att sedan hämta hunden och åka ut till stallet och rida, heeeelt död när man kommer hem! Min syster tar hunden ikväll iaf så då är jag leeedig! Ska bli desperate såklart!

Valborg blir det brännboll, ända planerade planen än så länge iaf!

Nu blir de power nap!

09.30

Nu är våren här! Hur vet man de då, jo här är några säkra tecken:

Knopparna på träden har slagit ut och det blommar överallt
Valborg är precis runt knuten
Uteserveringarna har kommit upp
Raggarna har börjat glida mer än vanligt i stan
Alla gubbar med sina penisförlängare cabar ner (de gjorde de väl i mars, haha)
A-lagarna har numera tagit över varenda parkbänk i stan

Valborg lovar hett väder i heeeela småland, runt 25 grader varmt, eller ja förutom här i västervik, här skulle de ligga runt 12 grader, fan vad surt! Men så länge solen skiner så kan man ju bara klä på sig lite extra :D.

Nu ska jag gå och beställa varor!


ca 22.25

Nääämen heeeej på er!

Hade en alldeles förträfflig kväll igår när det firades lotta, icca och tessans födelsedag!



Temat var ju cocktail, och eftersom de var ganska många som uteblev från festen så blev det mer att dricka för oss andra! Så det slank väl ner ett 15 tal cocktail drinkar, och en massa gott vin till maten!



Kvällen hade en härlig blandning på folk, och det käkades, drack, lektes lekar, sjöng singstar, massa tjejsnack och även lite roligt pruttprat, haha! Det var heeeel lyckat, tack tjejor!

Efter att ha stått och väntat på taxin som var en halvtimma försenad (vi hade förbeställt)
men man lackar ju varje gång, men det var snart glömt när vi landade på räken.
Fullproppat med folk, och så är det ju så att när man har klätt upp sig,
lockat håret och tagit på sig en fin klänning, ja då vet inte redigt gubbarna vart de ska titta, haha,
och en del blir riktigt snuskiga, haha.

Vid halv två vandrades det till palla, vi skippade E.M.D, men vad gjorde de?
Fick ju ta kort på dem i vimlet sen iaf :D


(fråga mig inte varför jag plutar med läpparna som en anka)!

SNYGG Erik är verkligen SNYGG :D



Catfight blev det mellan mig och en brud också, åhhh vilken frustration!
Hade visst råka trampa henne på tå´n när vi dansade, alltså heeelt oskyldigt,
märkte inte ens att jag trampa någon på tå´n,
så hon lacka och jag sa bestämt till henne att hon skulle hålla reda på sina fötter,
och då blev de lite muck som slutade med att vi låg på golvet,
och ja sedan ryckte ju "mitt gäng" in och stoppade, haha. Jisses vad jag skrattar åt de där efteråt!

Väl vid klockan tre kom min älskade sambo och mötte mig
hemifrån och jag traskade hem och somnade som vanligt på 2 röda.

Vaknade av mig själv imorse vid 9:o,
och steg genast upp och for ut till stallet med jossan och kompaniet,
tävlingar såklart! Super härligt väder och jossan skötte sig bra på banan!
Och tänk nu på de här, mådde inte de minsta dåligt imorse, stor lycka kan jag säga,
lustigt efter allt vad jag hävde i mig igår! Men stor lycka!

Nu måste jag snart krypa till kojs, ska köra ut whippen till dagis imorgon vid klockan sju också,
mor och far är i Là Spania!

Natti natti!


Fredagen fast på söndag

Frdgane slutade jag jobba vid ett, åkte och hämtade upp Elin och Ellla och for ut till stallet en sväng, Ella är verkligen den sötaste bäbisen, men tycker ju if att alla bäbisar är såååå söta! och dessutom har hon blivit sådär knubbig och rund nu, ser ut som hon har gummiband runt handlederna, sötkörv!




Vi for ner på staden och tog en fika i solen på tanten, och sedan lite shoppingbestyr!

Kvällen var det grillning på balkongen med den nya elgrillen, rekommenderas varmt! Mums. Vi drack ju även givetvis vin, men tog de lilla lugna då jag skulle upp och jobba på morgonen!

På väg ner på staden så gick vi förbo tandläkaren, eller mer kallad Jon kasnke :).
Han föräldrar hade varit utomlands och löpt med hel lustiga souvenirer hem, bläckfiskarmar!!! Detta provsmakade ju såklart både Jon och Micke på, bildbeviset fick jag ju såklart också :D.





Traskade hem med pelle runt ett, sedan var det dags att sova, heeeel bra fredag helt enkelt!

18.39

Nu ska jag få se janni naken :) Inte av den anledningen ni tror, haha, utav en annan anledning!

Ikväll blir de grillning i solen och kanske en bira :)

Klänningen är klirrad och klar för imorgon iaf. Gött!

21.20

Visst gör det ont när knoppar brister? Men nu ska det knoppas ut, så härligt när löven börjar komma på träden, då är våren här och sommaren alldeles runt hörnet. Cafeérna och resturangerna i staden har plockat ut sina uteserveringar, man vill sitta där varenda soliga kväll och fika, eller kanske ta en öl, ska bli mycket sånt i sommar, bara vädret är bra!
Märks så stor skillnad på jobbet också, så fort solen tittar fram så ska det handlas snabbmat, är det kasst väder så plockar de fram matlådan, haha.

Imorgon jobbar jag tiil klockan ett, sedan ska det bäras av till stallet, Ella och Elin ska följa med också, tror det är första gången Ella träffar en pålle, och då får hon ju dessutom träffa världens snällaste pålle :D.
Sedan ska det ner på staden för att fikas, åhhh vad det ska fikas i solen. Janky skenar ner i ilfasrt från jobbet för då ska stan göras lite. Kolla efter strumpbyxor och lite sånt.

Imorgon kväll vet jag inte redigt vad som ska göras, förmodligen lugna puckar hemma i soffan, och lördagen bjuder på lite jobb och sedan tävlingar i målserum!

Näe ni, nu säger vi så :)

18.26

Nymatad på mexican soppa, så nu är det paus i soffan, hängde lite tvätt på balkongen också.

Idag på jobbet så kom i vanlig ordning kommungubbarna vid klockan elva, man kan säga att de är statoils trognaste stammisar, varje vardag vid klockan elva är det dags för dem att dricka kaffe och käka smörgås, och så var det ju även idag. En av gubbarna frågade mig om jag hade en syster, javisst svarade jag, då frågade han om vi är lika? Nej det är vi inte svarar jag, det är så lustigt säger han då, för igår när vi röjde i stadsparken så kom det en tjej med långt brunt hår och promenerade, och hon var kusligt lik mig, en dubbelgångare, fast ett par år yngre, och därav pratade gubbarna ihop sig och var säkra på att det är "tjejen på statoils syster" men så är då inte fallet, och nyfiken i en strut som jag är så vill jag ju hemskt gärna veta vem den här dubbelgångaren är, vill ta mig en titt på henne, någon som har förslag på vem det är?

Ja jag väntar ivrigt på att helgen ska komma! Fredag blir det sväng på stan för att kolla utbudet på cocktail kläder, det är en speciell grej jag är ute efter. Förhoppningsvis så blir det även en sväng till Målserum och hoppträna vatten med ponnyn, vi får se if Jossan hinner med det.

Lördagen jobbas det till klockan 12.30, hela 2 hårda timmar, skööönt, Jempa ska hoppa in och jobba lite åt mig då jag ska ut till tävlingarna i målserum och glutta på när förhoppningsvis jossan tar hem seger, eller iaf laget :D.
Vid klockan 17.00 ska jag infinna mig på denna cocktailfest, ska bli skoj, natten ska tillbringas på bl.a Palla för att spana in E.M.D, Janky sa visst att hon skulle kasta upp sina trosor på scenen, och det är nog mest därför jag vill gå dit, för det kan man ju inte missa, haha. Tycker snygg erik är något läcker också, den där Danny ser bara ut som han har Dawn Syndrom, eller sprungit in i en ladgurdsväg i 180 km/h, dessutom slutar han på Y, min mor lärde mig i tidig ålder att inte dejta de som slutar på Y, och visst har hon en poäng med det, då det är högre kriminalitet bland de som slutar på Y, så tänk nu på de :) Haha.

Så long...


18.44

Är helt glad känner jag :D

Har varit i stallet med lotta pottan, redn en sväng på banan och hoppade,
och det gick super, märker sån skillnad på lilla bell, nu är de lite mer sug på hindrena,
 och han skulle aldrig tveka på att inte hoppa eller så, eller jo om det är vatten,
men det ska åkas in och tränas på i målserum nu på fredag, dvs om jossan har tid :)

Måste börja leta cocktail klänning, vet att min syster har typ en sådan som jag lånar förr,
så de får nog bli den, den är söt.
Blev så glad för idag har jag fått inbjudan, och inte bara en, nej två, så skoj, jippie!
Älskar ju att se fram mot saker och ting :D.
 
Så dessa pryder just nu mitt kylskåp:



Nu ska det färgas hår och sedan ett varmt bad och så är de bäääästa ikväll,
 Äntligen hemma och Desperate :D

22.31

jag börjar känna mig lite vissen, frusen och ont i halsen, inte bli sjuk nu "ia med världens sämsta emunförsvar" ja efter min syster alltså, haha.

Ballar av stål är sååå bra, jag dööör! Knullparet var precis, så hemskt pinsamma! Att de vågar liksom, haha skapliga ballar av stål har de allt :D Nu kommer kaninkokerskan, hon e för grym hon med!


Idag var jag och lotta ut o red i skogen, bellen var poiggelin och kusligt rädd för allt, haha, min häst och jag är rätt så lika :).

Nu ska jag ta en krya på dig inte bli sjuk håll dig frisk tablett :D

09.21

I vanlig ordning står jag och väntar på mina varor som snart kommer :D.

Både pelles och min skönhetssömn blev störd imorse, limpans fönster var öppet en glipa så genom den glipan har en stor knubbig humla tagit sig in, och givetvis flugit in till vårat fönster, och alla sånna där dumma djur försöker komma ut genom rutan när den är helt stängd, haha. Pelle gick upp och räddade humlan till frihet, sedan somnades det om någon halvtimma till :D

Efter jobbet blir det stallet, förhoppningsvis en uteritt.

Ser ifram mot cocktail partyt i helgen :D

15.01

Vaknade vid åtta imorse, drog mej en bra stund innan jag klev upp runt nio. Drack i vanlig ordning en skvätt kaffe och sedan runt tio åkte jag och sambon o storhandlade :D.

Hem igen för at packa upp och ivög med min 2:a hälft Janni. Shoppades balkong möbler och lite smått och gott.
Käkades gjordes det även ute på ekhagens resturang :D



Balkongen är nu i stort sett pyntad och klar för vår och sommaren!

Tänk vad skönt, klockan är bara 3 och det har hunnit meds en massa redan! Dessutom kom jag precis på att jag har en PLOPP i jackfickan, den ska ätas upp nu, haha.
Ikväll blir det grillning med J+J.

00.12

det blev inget vin drickande, janky hade ingen lust, och jag har ingen lust att sitta o pimpla själv...
så imorgon kommer jag var glad när jag vaknar, utan huvudvärk och huvudbry :D

Tror jag ska inta sängen ganska snart, är sååå trött.
Söndag imorgon, vad ska man göra då? Gå upp skapligt kanske, vädret ser ju väldans lovande ut också, tror visst de skulle bli lite varmare än idag, för idag var de ju snor kallt!!!


Jag tror pelle är världsmästare på att sova, iaf idag. Han har sovi typ nästan hela dan, eller ja inte redigt, och så har han käkat en halv chips påse, haha, tror någon kanske är lite bakfull? Och ja du Elli, du kommer 2:a i världsmästartrött
tävlingen :D



Natti natti

RSS 2.0