åh min herre!

jag vet vad dagen har att vänta, jag vet ju att det kommer bli som en jävla bastu i grillen, det var helt fruktansvärt varmt igår, vad kommer det då vara idag när det ska vara 4 grader varmare ute!? Men ska inte klaga, är glad för alla som har semester nu, och hoppas så in i bomben att det ska vara fint väder när jag också har! Min chef hubbe säger sig vara lite synsk, han säger att det ska vara pissväder vecka 29-32, jamen just de veckorna jag har semester, näe du lilla hubert de tror jag knappast va!?

Efter jobbet ska jag slänga mig i bilen och åka ut och lägga mig i solen, har även tänkt ta mig årets första dopp, måste ju passa på innan juni är slut, sista dagen i denna månad idag ju :). Så alla snakes, håll er borta från vattnet när jag ska hoppa i, risken är annars att jag får dödspanikkramhjärtatstannarochjagdör, långt ord där ni :)

Nu tillbaka till bastun!

Glömde säga, fick ett mycket trevligt samtal igår, hoppas det håller i sig!

klart!

nu är jobbdagen klar för idag, det har varit så in i helvete jävla varmt idag på jobbet, 30 grader, fy fararo! Borde nu igentligen åka ut och lägga mig på en klippa, men jag är alldeles för lat för det, är helt slut i kroppen, orkar inget!

Stallet får bli lite senare ikväll, jo just de, fick min första av 3 räkningar idag från veterinären -
och den var inte att leka med!

Tror vi har bestämt vart vi ska campa nu, jisses så skoj, ska kolla upp de närmare nu :)

Du som inte vet vad saker och ting betyder - GOOGLA!

vart är ni?

har svept ännu en panodil, min stackars lilla ömma mage :(

går och trampar här på jobbet och undrar vart i fasiken mina varor är? Meningen är att jag ska öppna upp grillen vid 10.30, alltså om 10 minuter, haha glöm det... kom nu!

näe men

vad man inte vill jobba när det är fint väder, nu är jag faktiskt något avundsjuk på alla arbetslösa som lever på mina skattepengar, skulle också vilja göra det sådär 2 månader om året! Men men, thats life!

Vaknade imorse vid klockan fyra av en helsikes ond mage, jävla mensvärk! Bara att studsa upp och svälja ner de där 3 panodilerna, vanka runt lite i lägenheten och vänta på att pillerna skulle ge värkan, och minsann efter någon kvart så kunde jag gå och lägga mig igen. Så även att jag gick och la mig straxt innan elva igår kväll så blev sömnen rubbad, men det är väl bra träning för framtida barn :)

Nu klev Stålis in, åh jag blir så frustrerad och förbannad när jag ser han...gubbskrälle!

11 dagar kvar till 4 veckors semester!

Vilken roo

ligger i soffan och kollar en ganska bra film på 3:an, det är roo!

Har haft en fullspäckad dag, åkte ju till nässjö med jossan vid åtta tiden, hon startade 2 klasser 120 klassen kom hon 9:a och i 130 klassen gjorde hon mig så stolt, hon vann! Dukitga lilla tjejan med finaste Chiquitan!




Vi kom hem runt fyra och då tog jag hand om den finaste bell! Swischade hem lite snabb, tog en dusch och sedan ut igen, först hämta pelles buss ute på händelöp. Sedan blev det en matbit på Blå köket ute vid lysingsbadet, mums! Vi mötte upp per och co. för att testa den där nya minigolfen där ute, skaaapligt svårt, men ack så skoj!





Pelle, Fergie och jag avslutade kvällen med en härlig promenad bland husvagnarna och den vackra solnedgången, åhhh vad jag vill ut och campa i sommar, och jag tror visst min pelle är lite sugen han med :)

Titta vilket fint kort vi tog, detta ska förstoras!


Alla söndagar borde vara så här bra :)))

Söndags morgon eller

kankse man kan säga ottan!?
Men jag är pigg och nästan lite glad faktiskt. Gick inte ut igår, drack därmed alltså inte en droppe alkohol och gick och la mig runt midnatt, duktig jag är!

Så nu går snart tåget av till nässjö, där det ska avnjutas regionala tävlingar och en hel del sol, jag tar med mig olja if att :)

jaha!

har varit ute i stallet och plåstrat om min baby och gett han massa mat, min lilla stackare!

Tycker för övrigt ganska så synd om mig själv, pelle har ju varit ute och roat sig på egen hand idag, så nu ligger han i soffan, jag som är pigg som en mört har inget att göra! Skulle varit så trevligt att gå på lasse, något jag sett fram mot, men nej så blev det ju int!

Solen skiner ute och det är lördags-lönings-kväll och här sitter man framför laptopen och kollar en film...

Stekarn

jo på min då lediga dag så for jag ut till löga med per och Co. men det vart bara ett par timmar, sedan började det krypa i benen och precis helt jävla stekhett, stoppade tassen i vattnet men ångrade mig väldans snabbt, ett par grader varmare måste det nog allt bli för att jag ska hoppa i, sicken badkruka jag har blivit!

Så snart ska jag ner på staden och käka för att sedan vända hem igen och ta tag i den där "fredags-städningen" som aldrig blev av igår. Skönt att få göra det i lugn och ro, när min karl är ute och fiskar :)

(Det heter visst vässla, och inte nässla, haha)


Duschen nästa!

gåshud

får man inte gåshud av de här så...

http://www.youtube.com/watch?v=jzw6GiqZyD0

R.I.P.

psssscccchhhttt!

så det det för 1 minut sedan när jag öppnade min goda cider! Mums!

När jag slog på radion imorse och hörde 7 nyheterna så fick jag en klump i magen, han är död, michael jackson är död, shit! En av världens största och mest kändaste personer har avlidit, så det har hela dagen spelats på radion hans låtar, till minne av han, började nästan gråta när jag hörde "we are the world", ruskigt bra låt. Tråkigt att man bara ska behöva gå och dö för att få igång snacket om en!


Nu ska jag dra på mig lite kläder och kila ner på staden i det vackra sommarvädret!
Tror till och med att jag ska skippa sminket, skönt.

Imorgon blir det lasse och allsång, så skoj!


Ha en trevlig afton :)

lillördá!

Kunde varit en bira på staden, men det ska faktiskt bli en fika med tjejerna, det var evigheter sen sist, visst jag träffar ju nästan alla varje dag iaf :)

Faan vad man önskar at man var ledig när det är en sådan värmebölja ute, så skönt att få ligga i solen och slappa, men gilla läget, gilla grillen och dess 40 graders värme! Märks att det är så mycket turister nu, inga tyskar än, skönt, vägrar prata tyska, haha.

Längtar till min semester, vecka 28 på fredagen klockan tre så kommer jag göra ett "Ronja-Vår-Skrik", fasen vad gött, njuta njuta, bara för de så kommer de ju regna dessa veckor...

Nu ska jag traska ner mot staden :)

foton!





Nere vid ängen



Söta Nellie



Karin, Pojkvännen och Bettan




Karolina & Nellie



Den officiella dragkampen




Sen for vi vidare till Eknö




Jim körde en Michael Jacksson move!


Finaste killen!



Och på logen...




Söta Albin!



Pelle, Jim & Janni söker fiskelyckan



Dags för lördagsmiddag, rökt lax, mums!



Jag lärde janni hur man gör fiskbensfläta, så fint!



Första gången jag skåda en sådan, nässla :) Sötpaj!




Då var det söndag och dags för hemfärd...







Vi hade en underbart trevlig midsommar :)
Tack familjen Axelsson!

det kändes

okej igår kväll, men nu har allt kommit ifatt en igen.

Åkte ut till stallet igår efter jobbet, vi la oss vid berget en stund och avnjöt solen, tog sedan in min baby. När jag kommer fram till hagen ser jag till min fasa vad som hänt, såret som han haft har läkt så fint, det har nu blivit ett nytt sår, ett likadant, fast värre och på samma ben, jag blev så ledsen att tårarna strömmade ner för mina kinder, vilken otur jag har. På torsdag skulle liksom besiktningen ske, haha får se om jag kan besikta han över huvudet taget detta år!!! Veterinären kom ut akut och tittade på såret, hon tyckte vi skulle åka iväg till klinik med han, jag såg dollartecknen i ögonen, fuck! Men efter mycket om och men så bestämde hon sig för att skära bort den där köttfliken som hängde (bild kommer på det).
Såret är inte speciellt djupt, men långt och brett! Men det är ju bra att stallchefen satte på elen efter olyckan hände, alltså olycka nummer 2! Hade det varit bra krut i staketet så hade han aldrig gått nära, och då hade han aldrig fastnat.

Jag har en stor klump i magen för att jag ska ringa det där samtalet till köparna och berätta vad som hänt...

Mitt älskade hjärta Baby Bell!

sad

riktigt jävla tuff dag har de varit, och jag orar bara inte dra storyn nu, tar de imorgon, bilderna kommer också imorgon, ha tålamod.

Jag har skaplig otur nu.

back to work

då var det måndag igen och ny vecka, det som är positivt är att jag trodde jag jobba helgen, men så var fallet inte, utan det blir nästa lördag istället.

Igår när vi kom hem runt fyra så tänkte jag fara ut till stallet, när magen helt plötsligt satte igång, och jahopp nu var det dags för maginfluensa, eftersom det hade varit någon liten tendens till det ute på ö:n, men det gick över så de var väl kanske bara all dålig mat mat tryckt i sig under helgen!
Jag lägger upp ett gäng bilder här sen på bloggen!

Jag har nu fått besiktningtid på bell i kalmar, men kruxet är bara det att ingen kan jobba!? Suck och stön säger jag!
Så snart är min ponny borta... blandade känslor där kan man säga :(.
Men pengarna behövs, och jag har blivit peppead på att köpa nytt och fräscht smink, efter att ha kollat i Erikas "lilla" goody bag så blir man inte annat en peppad :)

Så far!

RSS 2.0