bra där!

läste precis ett statusinlägg på FB, jag gillar´t skarpt!

Jennie Petersson Hellström
De e faktiskt inte så jobbigt o ge en komplimang till andra. Tänk på de tjejor!

Bra jennie!

störig!

var på en av mina favvo affärer förut, blomsterlandet, kan strosa runt där bland blommorna och deorationerna i evigheter... men denna personal som jobbar där, vad e de för människor igentligen?

Jag ska betala mina julstjärnor i kassan...

Kassörskan, hon pratar alltid med mig som om jag vore 3 år: Dessa är väldigt känsliga mot drag och så, så du vet det
Jag: Ahh okej...
Kassörskan säger med bitchig stämma: Så du måste nog lägga dem i en "vinterblompåse"!
Jag: Ja okej (blompåse ingår ju alltid när man köper blommor)
Kassörskan säger irriterat: Sååå ska du ha en påse eller inte?
Jag: Jo det ska ju då
Kassörskan pratar fortfarande med mig som om jag vore 3 år: Ja jag tänkte väl det!
Slå in dem i slikespapper också!
Jag: Jo...

Till råga på detta så gick den ena blomman sönder när hon la dem på bandet, eftersom jag hade blivit behandlad som en 3-åring så kände jag mig även som en, så jag sa inget, jag kastade runt dem lite silkespapper och gick därifrån. Det kommer dröja länge innan jag går dit och handlar igen.
Alltid samma kassörska som är sådär bitchigt otrevlig!
Varför har vi inte PLANTAGEN här???


Förövrigt så har jag fastnat i min mössa igen... väntar in MP som börjar snart, fett nice!


best of

BLOCKET!

Pris: 1 600:- Typ: Dam Plats: Enskede/Årsta/...

Fina dam cyklar Sjösala och Crescent 28 tum och med 7 växlar. I super bra skick. Ska ut och resa därför ska jag sälja min dotter och min cykel.

Pris för dessa är

SJÖSALA 1600 KR

CRESCENT 2000 KR ELLER BILLIGARE VID SNABB AFFÄR ELLER KÖP AV BÅDA 3000 KR.

RING SANDRA SNARAST PÅ TELE 0737-788054
----------------------------------------------------------------------------------------------

Pris: 300:- Typ: Antikt & Konst Eskilstuna: Visa var

frun ville ej ha min tavla kvar,(tintin) då hämnas jag med att sälja hennes tavla.

vet ej vad detta är för tavla.
----------------------------------------------------------------------------------------------

finns hur mycet kul som helst...haha
http://www.bestofblocket.se/

effektivitet!

jisses vad de går undan här på morgonen, gjorde mina standard mackor, sen for jag hem och hämtade allt nytt jag köpt på IKEA till våran lilla grill, så nu är den lite finare än vanligt, alltså serveringen, det ska bytas möbler, gardiner och färg på väggarna också, men de projektet sätter vi fart med efter jul :). Har även plockat in alla varorna som komemr såhär på måndagen, jag känner att jag är pigg idag, har fått sova nästan mina åtta timmar inatt, wiie!

Jag själv ska swischa förbi blomsterlandet efter jobbet och införskaffa mig ett antal julstjärnor och sedan fortsätta med lite pynt hemma, bland annat sy lite tror jag på lilla berta (symaskinen).
Ska prova den där hårinpackningen idag också, spännande!

söta träskor

jag blev förstummad när jag såg vad som stod nere i hallen och frågade pelle vems de var?
Svaret blev att han var på fest igår, där snodde någon hans skor, haha så han lånade ett par söta blommiga träskor hem, observera att de är i storlek 36, haha :)
Fann de hela lite roligt, men vem är det som inte har råd att köpa sig ett par egna skor och måste sno dem på en fest?


1:a advent

idag är det ju 1:a advent, mysigt värre, jag och pelle ska ner på stan och kika runt lite nu, och framförallt käka, jag är sjukt sjukt sjuuukt hungrig, känner mig som en sticka, men ser ju tyvärr inte ut så, haha.

Kvällen igår lämnas det inga kommentarer åt, jag är jävligt trött på att vara "snäll", "schysst" och "alltid ställa upp"...

Orkar inte sminka mig idag... de är ju bara en bloody sunday liksom...


:D

tack för fina kommentarer! Nu är ikea gjord för 111:e gången, tror de blir fler ggr :).

Så hörde jag SKÅL? Oh yes :)

oschysst

med så många läsare som jag har så borde ett par till iaf lämna ett fotspår, det blir mer positivt att skriva blogg då, som sagt, säg precis vad du tycker om precis vad som helst :).

Är på jobbet och slår ihjäl 2 hela timmar här, ska snart bege mig till ljuvligaste ikea med mina kupaner janky & linis, denna gång ska vi hoppa över möblerna helt, de kan man ju utan och innan iaf, vi ska bege oss mot det härliga julpyntet och den underbara doftljusen, man blir som ett litet barn på julafton när man ser dem, tänk vad så lite kan göra en så gott!?

Ikväll blir det att pimpla lite vin, ska inte ner och bränna massa pengar på "förkrogarna" innan utan tänkte väl att jag kanske skulle slå ihjäl de där timmarna på palla ist, har ju de senaste gångerna tilbringat sådär 30-45 minuter där inne, hinner ju knappt få av sig jackan förrän man ska stå i den där kö´n för att hämta ut den igen...
Jag är DANSSUGEN! Wiieee!

Men som sagt, först ikea :D.

P.S. jag börjar digga mitt hår, ska bara lägga i en inpackning så gör nog den resten av jobbet, dvs mer röd färg :)

Trevlig & solig lördag på er, puss!!!

punt slut.

mission complete! Har nu tillrbringat de närmaste 4 timmarna på salong people och gjort en drastisk förändring med min hårfärg, så nu liknar jag mer Bree i Desperate, tar nog en smula tid innan man vänjer sig, men jag tycker det är jätte viktigt och skulle vara skit skoj att få veta vad just ni tycker, självklart kan du ju vara anonym :D
så vad tycker ni?


Tack bästaste syster!

Nu bär det av det janky för idol häng :)

Jo

De kryper nu i mina ben, de gör de eftersom jag nu varit stilla i alldeles för många timmar, men ska man bli fin får man ju så fint som ord språket heter lida pin :). Men jag finner det hela mycket spännande! Kvällen kommer spenderas med mig själv antar jag, då pelle ska spela biljare :). Hörs sen!

pirr pirr!

back at work, känner mig fortfarande lite dåsig och yr, huvudvärk och lite sånt där smått...
jag har en oro känsla i magen, det finns något jag är duktigt nervös över, det kan bli katastrof, vad gör jag då?
Vad som får mig att känna den här oro känslan kommer jag berätta senare idag om...
wish me good luck!

Nu ska jag förbereda wook :D

sjukt skön

hahahahaaaaa.....

torsdags afton

har haft besök här för en stund sedan, erik, sacka och syster har varit här, jag känner mig mycket piggare, men fortfarande helt yr i skallen, kanske något fel på blodtrycket? känns nästan så, erik nämnde även att det kan vara en mild grad av svinis, kan man ha en mild grad eller?
Har ägnat mig åt lite adventspynt såhär på kvällskvisten, kom på att jag hinner ju inte göra de på söndag, och lördag ska ikea göras, och imorgon blir det jobb och ett litet mission :)

kaklet i köket fick sig några söta tomtar, jo jag vet, kass bild

kylen fick ju också ett par nissar

köksfönstret :)

fina vardagsrummet, redig myskänsla :)

happy!

pelle har varit runt och styr med don jimbo, och när han kom hem hade han med sig något mycket fint till mig, nämligen must!
Jag har nu testat den tillsammans med soda streamat vatten och det var mums fillibbabba kan jag säga :). För övrigt ser jag ganska risig ut i min mjukisdress som har är väldigt väl använd under dessa sjukdagar, men imorgon ska jag jobba, kul!


sol!

härligt att solen skiner, mindre härlig att jag kommer ligga inne hela dagen igen...
jag känner mig faktiskt lite bättre idag, mindre ont i halsen, ingen feber inatt men en sprängade huvudvärk :(. Jag öppnade fönstret nu lite iaf så jag kan få lite frisk luft...
Jag längtar efter att få jobba imorgon, härligt att vara människa igen, jag hoppas verkligen jag är på bättringsvägen, jag kan ju inte missa ikea på lördag liksom :).

Jag såg filmen Borta bra men hemma bäst igår, den var stundtals så rolig att jag utbrast i häftiga skratt, och vissa gånger så frustrerande och irriterande att jag nästan bara ville spola...
så filmen får G+ av mig. Idag ska jag se nya Wallander -Läckan och Public Enemies, det är så mina dagar ser ut när jag är sjuk, uppdatering av filmer samt liggsår...

 

RSS 2.0