film :)

pelle och jag ska för första gången testa SF Anytime, dvs man hyr film på sf.se. Voddler ligger ju nere och kommer göra det i en vecka till, trist.
Vet ni att man kan kolla Desperate Houswifes första säsongsavsnitt på kanal 5 play, jag var ju naturligtvis tvungen att kolla, äntligen är de tillbaka!

Denna film blir det ikväll, någon som har sett den?




dinner time!

här kommer lite kort som jag lovade, resterande kort kommer komma upp på FB inom en snar framtid :)

















Nu ska jag käka skomakarelåda!


sunday bloody sunday...

tänk vad mycket trevligare det hade varit om solen hade tittat fram bland molnen?! Well man har ju vant sig vi att leva utan sol. Kvällen igår var helt super bra, vi bowlade ju som sagt, jag vann ju givetvis bland tjejerna, det är precis så det ska vara. Lite senare var vi hemma hos anky och alek, grabbarna hade sin lilla "kill-hörna" och vi tjejerna hade våran hörna med spel och stoj och skratt. Runt ett var det dags för att möta staden, men jag och pelle traskade hem istället, mådde lite illa och kände att magen inte var som den skulle. Vi gjorde ett hembesök hos lilla J på vägen också, kanske vi kom och störde något?
Somna gott i soffan och vaknade som en prinsessa idag!

Nu ska jag och panny upp och hälsa på helle på jobbet och få i oss en bit mat :)

Sen blir det kort från igår!


19.15

då var man omsvirad och klar för att ge sig iväg på en redig bowling tur! Vi blir typ 12 pers så det ska bli redigt roligt detta, bowling är ju en av mina favoriter!
Har gått hela dagen idag och oroat mig över denna magifluensa, har ju mått illa i 3 dagar nu men förhoppningsvis är det bara inbillning, typiskt mig isf. Var på apoteket förut och löpte något bakteriedödande mot magen som jag genast tuggade i mig. Har även svalt 10 vitpepparkorn till idag, samt andra mag mediciner, så nu hoppas jag verkligen jag klarar kvällen.

Gud jag började lipa förut när jag såg curlingsmacthen mellan damerna, och när de vinner guld, deras miner är obeskrivligt härliga, fan vilka tjejer, speciellt Annette, vilken brud!

Jahopp, dags att hoppa in i taxin, ha en trevlig kväll alla mina läsare!


astro

Kolla ditt astro!
http://www.elle.se/manadens-astro-januari.aspx

MÅNADENS ASTRO: FEBRUARI

Väduren 21/3–20/4
En kreativ månad väntar då du kan utveckla dina idéer. Med hjälp av Neptunus får du mer fantasi än du brukar ha och en förmåga att hitta annor­lunda lösningar. När det gäller kärlek känner du dig förvirrad. Du är inte säker på dina känslor och det ställer till problem för dig. Någon har fått dig att ifrågasätta ditt förhållande och det skapar kaos inom dig. Du måste ta dig tid att fundera över din situation. Vad är det du vill, vad är det som fattas i ditt nuvarande förhållande och vad kan du förändra?


bli glad!

denna dängan piggar upp dig och gör dig glad, jag kan lyssna på den om och om igen, den är verkligen en upp-piggare :)
Lyssna och njuuuut!



Nu ska jag sova, hoppas det blir en hel natts sömn utan spyor...


otäckt!

späckhuggaren som är ett sådant fantastiskt vacker djur, och experter säger att en späckhuggare är väldigt smart, alltså de skulle aldrig gå till attack mot nåt eller någon utan mening... men de är otroligt vackra djur!




fredagsmys?

jag ligger i ena delen av soffan, och pelle i den andra, han har flera gånger idag bett mig komma till hans del, men nej nej jag vill definitivt inte ha några basilusker i onödan, det är inget elakt mot honom, han ska få mängder av kärlek så fårt den där jävla spysjukan är borta.
Så här ligger vi alltså och har fredagsmys, eller ja, pelle sover och jag har kollat let´s dance och målat naglarna. Illamåendet det kommer och går, men jag fasar som sagt för natten, och kommer det inte inatt så tror jag faktsikt att jag slipper det? Någon sjuksyster som kan svara på det kanske?

Well, ska roa mig med lite betapet :)


fortfarande vid liv!

nu är jag hemma igen, sista kvarten när jag satt på people kände jag hur det liksom började bubbla i magen, och det ska tydligen vara de första symptomen, så jag stressade på min syster, skenade upp till hemköp för inhandling av blåbärssoppa och ännu en dos cola och även vitpepparkorn!
Så nu ligger jag här i soffan, skäljde ner kornen med cola och lite bullar, väntar på att det hemska ska hända, jag vågar aldrig tro att jag kommer klara mig utan detta hemska...inte ens hoppas.

Så, this is my hair :)




vidare...

jag tycker att jag mår lite illa, men det har jag ju gjort sedan martin kläckte ur sig i onsdags att han var magsjuk, så förhoppningsvis är det bara inbillning! Janni säger till mej att jag ska sväla en massa vitpepparkorn, fy jag ryser av bara tanken! Men om det verkligen funkar så får man ju ge det ett försök.

Jag ska nu bege mig bort mot syster för att få en färgomgång i barret, jo jag vet det är verkligen på tiden. Ber till gudarna att jag inte bär på någon bacill nu som jag smittar ner någon med.
Och ännu en gång ber jag till gudarna att jag inte ska bli sjuk, tänk om jag skulle börja spy där, med färg i håret och allt, haha, herre.

Vi hörs sen, och hörs vi inte sen ligger jag förmodligen på dödsbädden!


lite väder :)

  • Idag

    26 feb

        Max     Min        4°        -2°
    Maxvind
    5 m/s S
    Nederbörd
    Nederbörd  4,3 mm

    07:00

    Prognos
    Mulet och lätt snöblandat regn
    Temperatur

    13:00

    Prognos
    Molnigt
    Temperatur

    19:00

    Prognos
    Mulet och lätt snöfall
    Temperatur
    -0°
  • Imorgon

    27 feb

        Max     Min        3°        -0°
    Maxvind
    6 m/s S
    Nederbörd
    0,3 mm

    07:00

    Prognos
    Mulet
    Temperatur

    13:00

    Prognos
    Växlande molnighet
    Temperatur

    19:00

    Prognos
    Mulet
    Temperatur
    -0°
  • Söndag

    28 feb

        Max     Min        3°        -2°
    Maxvind
    5 m/s SV
    Nederbörd
    0,6 mm

    07:00

    Prognos
    Mulet och lätt snöfall
    Temperatur

    13:00

    Prognos
    Mulet
    Temperatur

    19:00

  • Prognos
    Mulet
    Temperatur




    ÄNTLIGEN!!!

    Som ärlden har väntat på detta, äntligen säger jag!!!

    Nu erkänner Robert Pattinson romansen

    LONDON. Robert Pattinson och Kristen Stewart är inte bara ett par på duken.

    Efter att ”Twilight”-stjärnorna anlänt var och en för sig till brittiska film- och tv-galan i förrgår erkände den 23-årige britten enligt The Sun:

    – Det är extremt svårt, men vi är tillsammans, ja. Vi kan inte anlända samtidigt på grund av fansen. Det blir galet.

    – Det här var menat att bli ett offentligt uppträdande som ett par, men det är omöjligt, sa Pattinson.

    Pattinson & Stewart.


    inte långt kvar...

    fick precis ett sms av janni, hon ligger nu också magsjuk... jag bara väntar på när det ska börja här, för jag vet med säkerhet att jag inte kommer klara mig ur detta, jag vill verkligen inte!
    Sov ju på soffan inatt, så mitt i natten vaknade jag av att sovrumsdörren slog upp i en snabb hastighet, ut flyger pelle springade mot toan, och så kräks han... men nu verkar de som att han är på bättringsvägen, tack gode gud.

    Jag fasar inför komma skall!


    vi säger så

    ska nog lägga mig nu, känner mig frusen och är heelt trött, så det blir nog att sova på soffan inatt för min del, vill umgås så lite som möjligt med allt som kan vara "smittat". Har pratat med min chef lille hubbe, jag ska inte gå till jobbet imorgon, med alldeles för stor risk för att smitta ner de andra och allra helst så jobbar vi ju med MAT, mat som andra mänsker ska ha, så nej bästa jag och baskiluskerna stannar hemma, snälla gode gud jag ber dig, låt mit inte bli sjuk, ssssnnnnääääääälla!???



    Håll för sjuttan alla era två tummar för mig nu!!!
    Gonatt.


    stackars...

    Min karl kom hem förut vi fyra tiden, han sa att han mådde lite illa (M låg ju igår och var sjuk hemma hos janni) han gick och la sig i badet, och efter det badet var det kört, har aldrig hört honom under nästan 4 års tid kräkas, men oj och aj vad han kräks och är dålig. Jag åkte hem till mamma runt halv sex och kom nyss hem från en underbart god middag med mormor, mamma, sacka och syster. Jag åt lite extra eftersom jag är nästan säker på att jag kommer ligga palla fall inatt, för finns det en sjukdom i närheten av mig så får jag den, jag FASAR för det! Well, jag kom hem och hittade pelle ligga inne på toan i fosterställning med täcket, nu har han gått vidare till badet igen för att han fryser så mycket. Jag tycker så synd om honom och känner mej så hjälplös.
    Handlade lite nödvändigheter till han, hoppas han får i sig nåt av det, och kanske får behålla det? Min stackars pelle :(.



    Lite pics från kvällen :)

    Syster och mormor :)
    (Om en vecka fyller mormor typ 87, eller kanske 88, ståltanten!)


    Beccis ser lite sådär sär ut ibland :)


    Sacka och finaste Whippen!


    Tofflorna!


    Nähä, blir lite ensammet här ikväll, ska nog kolla programmet Besatt på TV4 fakta vid nio, se det, väldigt intressant!

    Besatt är en amerikansk dokumentärserie från 2009 som sänds i tio delar. Här möter man människor som lider av svårhanterliga tvångsbeteenden ofta sammankopplade med rädslor.

    Man tittar närmare på hur de och deras anhöriga påverkas av sjukdomarna och deltagarna får gå i kognitiv beteendeterapi.

    I terapin exponeras de för orsaken till sin beteendestörning med hopp om att kunna lära sig hantera sina rädslor.




    RSS 2.0