psssst!

Ni vet väl att systemet är stängt idag va?
Just checking :)

snö?

igår var vi tjejerna hemma hos janni, det färgades hår, bryn och dracks must! Vi kollade även The Shining, efter att man första gången såg den så gillar man inte Jack Nicholson igen, varje film man ser med han i tycker man bara han är kuslig, och visst är han?
Damerna hade kollat vädret och sa att det var risk för snö, så jag gick och la mig med tanken att det kanske kommer vara vitt imorgon, hur mysigt skulle inte det va liksom?
Men det var inte vitt ute, bara lite frost i gräsmattan... Den här dagen känns som den dagen då jag kvankande upp på alla hjärtans dag i februari detta år, det var en helt perfekt dag!
Jag gick upp, drack lite kaffe, gick ut i snön och det strålande vädret och promenarde med janni, gick och köpte frulle och tulpaner.
Hem igen för att baka bröd med min bästa och käka den nyinköpta frullen.
Kvällen vankades med god middag, vin och spel, fan vilken bra dag det var, önskar det vore fler av dem!
Janni och jag diskuterade dessutom väldigt mycket under våran promenad, bl.a att hon och X skulle gå och kolla på ett hus, och därmed blir det ju alltid som tjej att man lever sig in i en fantasi runt dessa husplaner liksom, och så 7 månader senare så gick allt i kras, ödet bestämde ju då att detta hus inte skulle köpas, eller hur? För tänk vad mycket svårare allt hade blivit OM man hade köpt detta hus och kanske till och med hade en nygräddad bulle i ugnen? Eller hade allt blivit annorlunda då? Hade sagan fortfarande varit lycklig? Eller hade de slutat ännu värre?
Man kan spekulera hur mycket som helst, och aldrig får vi veta... tragiskt det där.

Nog om de! Om en timma blir det jobb med bästa anky i nåfra timmar...
Sedan ska lilla elin firas med buller och bång och dessutom ska man klä ut sig på de :)
Vi ses i dimman på palla :D

Happy Halloween alla!!!

om en månad

är det liksom första advent, jesus amalia vad tiden bara springer iväg...
Älskar Julen, åh så mysiga tider :)

Tänkte satsa på en sån här modern adventspryl, redigt trevlig faktiskt :)
Någon som vet vart man köper en "En" eller? Vill inte ha julgran.


mums

köpte enbärsmust, jag ÄLSKAR must!
Samt dessa tomtar, de är ju urgulliga :)



Nu blir det ett varmt bad :)

snart

ja snart är den hemma hos mig!
Syster har fart iväg till trevliga göteborg för att shoppa, och då ska hon inhandla denna till mej :)
Äntligen! Visst är den snygg?
Är trött på canada goose jackan, men antar att den får nog kika fram när det är som kallast, för den är dunder varm och skön!


Måste köpa mig en ny mössa och halsduk också,
kanske ska ha något färgglatt för en gångs skull :)

effektiv

slutade vid två, åkte ner en sväng på stan direkt, fixade de sista inför imorgon, så som present till sötisen, lösögonfransar och givetvis alkoholen, men vet ni, det bidde bara två cider för min del, eller jo jag har ju en liten kvarte vodka som står här hemma som ska slukas med härliga drinkar imorgon, redigt nice! Brukar få den bästa fyllan på sprit, dvs om den dricks i lagom fart och i måttliga mängder, dessutom mår man oftast bäst dagen efter av sprit, lustigt det där? Att man kan må bäst av den drickan som är mest starkast!?

Snart ska vi bege oss ut till gränsö och strosa bland alla de juliga stånden, får vänta lite tills det har blivit mörkt, sen blir det hem, skrubba kroppen, bli brun och idolmys :).
Kanske traskar bort till tjejerna sen som ska kolla skräckfilm, loooove it!
Men blir så förbannat rädd jämt!

Så vad ska alla hitta på i helgen då?

FREDAG!

Igår så gick jag hem vid tolv, jag var helt snurrig i skallen, frossa och på kvällen fick jag även jätte ont i bröstet och i luftvägarna... idag mår jag prima! Men det gjorde jag igår vid denna tid också, sedan runt tio tiden bara small det till, jag är ju precis livrädd att det ska vara den där svinisen assa. Hua hua!

Idag blir det jobb till två, en sväng på stan och sedan ut med baby till gränsö för att strosa runt bland julmässan, mysigt värre :).

Time for Chorizogryta :D

vaccin eller ej?

från början tänkte jag att det är en ren självklarhet att jag ska vaccinera mig på svinisen, men med närmare eftertanke så blir det nog inte så, man blir ju sjuk av vaccinet och tar jag den inte så blir jag sjuk iaf, så?
Hubbe min chef kommer nästan att tvinga oss här inne i grillen att ta vaccinet, för att han äre livrädd att någon av oss blir sjuk och då står vi där en man kort, jag förstår han ju absolut, men är det då egoistiskt av mig att inte vaccinera mig? Dessutom så har jag nu börjat få min härliga hosta som jag har sådär halva året...!


sugen

lite sugen på att se den faktiskt...


hur menar vi då?

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja…………………………………………Nej

Nej……………………………………….Ja

Kanske…………………………………..Nej

Vi behöver………………………………Jag vill ha

Vi måste prata………………………….Du är i trubbel

Visst, gör så…………………………….Det är bäst att du låter bli

Gör som du vill…………………………Du kommer att få betala för det här senare

Jag är inte upprörd……………………Såklart jag är upprörd, din idiot!

Du är uppmärksam ikväll…………….Tänker du bara på sex?


födelsedag!

Idag är det min lilla elin födelsedag, hela 25 bast nu :)
Stort grattis till dig gumsa!


jasså är det så ni menar?

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig…………………………………..Jag är hungrig

Jag är trött………………………………………Jag är trött

Jag är sömnig……………………………………Jag är sömnig

Snygg klänning………………………………….Snygg urringning!

Jag älskar dig……………………………………Jag vill ha sex nu

Jag har tråkigt………………………………….Vill du ha sex?

Ska vi dansa?…………………………………….Jag vill ha sex med dig.

Kan jag ringa dig nån gång?………………….Jag vill ha sex med dig.

Ska vi gå på bio?………………………………..Jag vill ha sex med dig.

Får jag bjuda dig på middag?………………..Jag vill ha sex med dig.

Dom skorna passar inte klänningen………..Jag är bög


misslyckanden

idag har jag misslyckats på jobbet, både med dagens och med moset, fatta inte redigt vad som gick fel, men det kan väl hända den bästa liksom?

Åkte ner på stan med Pelle och J för att möta upp lill plutten jocke som var hemma på några timmars permis, det vart bara en fika på kannan sen skulle han iväg igen, skaplig ångest! Meeen jag trodde jag skulle få möta en blek liten tarm, men han så mycket fräsch och inte alls sådär mager och blek som han annars kan vara, kändes faktiskt som han blivit lite vuxnare, tror detta är bra för han, han har t.o.m tagit tag i studierna där inne, mycket bra där joakim!

Jag drog med mig pelle mot hans vilja för att köpa de där knapparna, så nu sitter det läckra guldknappar istället för de där urusla svarta plastknapparna på min tjusiga dress :).

Nu ska jag spela lite betapet, var ju 2 hela dagars sen ju :D

åhhh

nu har jag sovit färdigt på jannis soffa, när vi tidigare har sovit så har vi delat säng, men eftersom jag är en pain in the as i sängen så ville jag vara snäll och har därför sovit på soffan 2 nätter i rad, och jag kan konstatera att janni är inte mycket bättre hon när hon sover. Jag vaknar vanligtvis inte på natten men dessa nätter har jag vaknat flertalet gånger av att någon liger och pratar för sig själv där borta i hörnet, hmm!?
Så inatt blir det att sova i sin egen säng, fy sinnes så skönt, dessutom med den bästa <3.

Jag provade ju min outfit till halloween igår, och jo den sitter som ett smäck, bara det att det är sånna där självhäftande knappar, och dessa knappar vill inte fästa sig, vilket resulterar i en öppen del, över tuttarna så går den inte ens att knäppa, lite för tight om man säger så, så jag ska gå ner och köpa mig lite fräsha knappar idag och sy lite, klyftan får ni ha överseende med på lördag, det är ju trots allt maskerad, så man har ju lov att få skämma ut sig lite :).

Pappa ringde igår, och sa att det har landat och kommit fram, mor & far är nämligen utomlands, åhh man blir ju inte ett dugg avundsjuk ju, bara 28 grader varmt, åhhh, men men mamma gav det till pappa i födelsedags present så det är ju de värda, dessutom så har ju jag som jag skrev tidigare en innestående resa som väntar, får se när den blir av, förmodligen i vår, längtar!!!

Hej svejs!

nu så

sitter hemma i mitt andra hem, ska snart kolla på plastikoperatiorner och efter de desparet och kanske klämmer in en film efter det också, känner mig myyycket piggare nu än vad jag gjorde imorse :)

Vi har varit och uppvaktad en liten vän med lite fina kläder, hon har nämligen genomgått en operation idag, resultatet blev super bra!!!

Ni.... halloween närmar sig med storsteg, wiiie!!!

RSS 2.0