Underbart!

Vädret är verkligen heeelt underbart! Får vårkänslor! Vaknade av att min Pumkin ringde och väckte mig, det har liksom blivit så att vi har börjat nästan varje lördagsmorgon med ett långt morgonsamtal eller kanske en promenix, känns som om det finna massor att prata om, båda är på såhär bra humör för att det är lördag och oftast har vädret varit helt kanon, en bra start på dagen!

Var ju i linkan igår, fixade mitt hår, jag blev mycket nöjd, även att det bara är en nyans ljusare, så känns det som att det räcker såhär, solen får sköta resten framåt våren och  sommaren liksom! Min syster och jag var runt överallt, letade brallor åt janni, fyndade ett par till mig själv också. In på ikea en super snabbis, körde fel ett antal gånger, faan jag har verkligen det sämsta lokalsinnet ever, har ingen genetisk GPS inbyggd som min pappa har, synd!
   Men varje gång jag är i linkan så känner jag mig sjuk, blir yr, får ont i halsen osv. Detta kan då bero på att jag har lite dåliga minnen därifrån, vet iaf att jag ever never skulle flytta di och bosätta mig, är alltför beroende av havet!

Köpte förövrigt en grym tischa med min favvo på, ni kan ju tänka er, haha! (tips, hon på bilden) =))




Jag ska ut börja jobba vid elva, så innan jobbet tänkte jag ta en hääärlig promenad!

Ikväll blir det partaj hos kackis, hoppas hon inte har ont i magen idag, haha du brukar ju vara bra på att ha det?

/Em


Förbannad

ja så in i hela jävla bänken, och jag är inte ensammen!
Berättar imorgon! Jag säger bara : Stå upp för din sak förihelvete, de är du som gjort fel, ingen annan!!!

/Em

Tant?





Ja händelserik dag på jobbet, som i vanlig ordning! Det kommer en dam, ca 55 år med två yngre tjejer med sig, de var väl i 30 års åldern, varav en av de yngre säger till den äldre "vad kostar min mat?" Den äldre svarar då, "Fråga tanten" och pekar på mig, hmmm undrar om hon var ironisk eller inte? Tant eller, faaan nog är jag snart 25 men faan jag ska aldrig bli tant, inte se ut som en iaf, därmed basta!

Sedan dök det upp en annan tjej på jobbet som relaterar till en grej som hände i somras:

"De är fredagen på visfestivalen, janky och jag är lite lulliga och ska sätta oss och kissa bakom turistbyrån (de var nödvändigt) prcis när vi ska dra ner brallorna så dyker två kvinnliga poliser fram, uuppps brallan åkte upp jävligt fort så det hände inget mer med det. Varav att den ena polisen kommer fram till oss och frågar om hon får titta i min väska, hmmm? ja visst gör du de sa jag, hon tar då fran en kvarte sprit som är halvfull och 2 cider, snutapan (om man får säga så) häller ut miiiin sprit!!! Ciderna kan du få behålla sa hon, jag tittar på henne och GAPAR!? What? Sedan frågar hon fisförnämt mig om hur gammal jag är, ja 24 svarar jag, haha säger hon, får jag se leg på de, VISST säger jag och lirkar upp körkortet, blev lite pinsamt för henne att hon då ser att jag är 24 år och att hon har begått tjänstefel och hällt ut min dricka! Subba! Janni blev behandlad precis lika dant och fick inte behålla sin dricka heller! Efteråt så har vi pratat med ett flertal poliser om denna grej, och en polis får kolla i väskan om denne godkänner, vilket jag gjorde, men får ALDRIG hälla ut något innehåll om man är över 18 år! Vilket fall kanske hon skulle kollat leg innan?

De jag skulle komma till var iaf att HON, polisapan var och käkade på mitt jobb idag, åhhh vad jag ville fråga henne, men självklart skulle hon ju ALDRIG ha erkännt, de var kanske hon som lämnade sitt vapen på toan? haha hoppas det var hon, är fortfarande bitter över incidenten i somras, grrr!

Nähä träning efter jag hämtat Whippen och Pumkin!

IMORGON ÄR DE FREEEEEDAG!!!

/Em

Tragiskt




Fick igår veta att en tjeja som jag sett växa upp lider av svår anorexi, eller svår, vet inte om man kan säga de, hon väger iaf 37 pannor, 37 små lätta fjäderdun, det är inte mycket att hänga i granen, hon ligger iaf inlagd nu, fy vilken hemsk sjukdom det där är. Blir så ledsen när jag hör om det, men någon som aldrig har varit i dessa sjukdomsvägar kan inte förstå hur man tänker som anorektiker!? Hur man kan tycka att man väger för mycket när vågen pekar på 37 kg? Allt sitter ju i huvudet, fy farao, hoppas verkligen hon repar sig från detta nu. Tänker på henne.

Idag efter jobbet blir det i vanlig ordning ett litet träningspass.

Imorgon slutar jag vid klockan tio, lycka - för jag ska åka och fixa mitt hår, min syster är den skönaste, hon räknade med 3 timmar i frisörstolen, say what, 3 timmar??? Näe va? Men det kan ju bli komplikationer, nähärrööö det ska då baskat mej inte ske några komplikationer, blev helt rädd ju! Kommer väl hem imorgon och ser ut som en morot - då blir jag mörk igen kan jag lova!

/Em

lång dag...

onsdags förmiddag, klockan är bara 09.20, seeegt. Jobbar till 3, sedan hem och packa väska för att träna en sväng, eftersom det inte blev av igår! Sedan ska det åkas och planeras lite mat till våran fest, skoj om man helt får välja själv ju :)
Efter matpratet blir det promenad sedan ska jag lägga mig i soffan med gott samvete :)

Kan tänka mig att festa lite i helgen kanske, ska ju fixa håret på fredag, och jobba lördag, men är lite sugen! Får ta en paus från alkoholen nästa helg iaf, för då är det hård diet som gäller! Provade min outfit igår som jag ska ha på dagen D, OMG, shit, fy och blä! Så nu har jag ännu mer ett mål att komma till!

Min chef kom fram nyss och läste ett sms
"Vem är det som har skapat kvinnan igentligen? Det måste ju vara en kommungubbe, eftersom de la både vatten och avloppshål så nära nöjesfältet" Jätte kul, ha, typiskt min chef och dra sånna där vitsar, typiskt hans polare att skicka sådanna sms till han. ha!

/Em

Soffläge, men inte länge till!

Ligger i mina favorit del av soffan, schäslongen! Men inte länge till, ska snart åka och träna! Väntar bara på att janky ska höra av sig efter hustitten. Börjar känna mig litte stressad då jag inte får missa bygglov, mitt favvoprogram ju :)

Förmodligen så kommer renoveringen vara klar på jobbet tills sommaren, hoppades faktiskt att de inte skulle de, men nej. Så nu behövs det en sommarjobbare till, någon som vet någon, helst sådär 20+?!

Nej nu ska jag ringa janni, har väntat i evigheter känns det som, haha!

/Em

Missat?

Ni har väl inte misat att victoria och daniel har förlovat sig, jävla gallej asså. Näe, trodde väl inte de heller.



Solen skiner

ja nu gör den det ja. Men alla som känner mig vet att jag har lite humör, men det finns en tidpunkt på dygnet då mitt humör är lite värre, på morgonen! Och när man vaknar upp av alarmet vid klockan sju, åhhh bara att gå upp, kallt och djävligt är de också, fixar sig och kliver utanför dörren, går mot bilen och ser att man måste ladda isskrapan, då sjukenr humöret ytterligare lite, grrr, fan de sa ju på vädret att det skulle bli mildare? men inte denna morgon tydligen, i ren frustration skrapar man bilen i hets för att inte komma försent! Vä framme vid parkeringen på jobbet, parkerar och kliver innanför dörren, nämen då är det alltid nån gubbe som sitter här på morgonen och säger "är du vaken, guud så trött du ser ut" det är det absolut värsta man kan säga till någon, för att vem man än säger de till så tar den illa upp, och allra helst mig, grrr!

Nu när timmarna har gått och solen sticker fram känner jag mig lite gladare iaf :)




Imorgon är det löning, vad spelar de för roll? Pengarna sticker ju iväg ändån, då menar jag inte på nöjen!


/Em

pepp

jag är så pepp på att fixa mitt hår!!!
typ som på bilden vill jag ha, men det är väl bara önsketänkande :)

Irritation

Hemkommen från jobbet, ska slänga in en tvätt, men nej nej, tvättmaskinen är urkopplad eller nåt! För att i lördagskväll hade Fergie och Erik lite roligt här hemma, sånt där som små buspojkar gör, blev faktiskt helt irriterad istället! De har kopplat ur ugnen, tvättmaskinen, skrivit snuskiga saker på MIN msn, gjort fuffens med mina saker mm mm!
Detta irriterar mig väldigt mycket, blir helt tjurig! Men för Eriks bästa så är han på väg hit nu och ska koppla in tvättmaskinen igen då jag behöver tvätta!!!




Lördagen blev inte som planerat, alltså jag skulle sitta hemma, men de var ju verkligen pest och pina, så snacka lite med lotta och hängde på till tessan, där skulle det bara drickas en skvätt vin (de var de ända jag hade med mig) och inget mer, men så hade vickan med sig en flaska tequila rose som splittades, tessan bjöd på cider och så slank de en öl också, en salig blandning blev de, väl nere på stan så blev de lite drinkar och jag kände mig inte alls så onykter, de var en toppenfylla liksom!

Gick på skapligt mission innan jag gick hem iaf, såg något otrevligt!
Men sedan kröp jag till sängs!

Vaknade av att Elli ringer vid halv tio på söndagen, yrvaken rusar jag upp, hon har jätte ont i ryggen och behöver någon som kan jobba, uhhh, de gick inte! Så jävla bakis, eller nåt! Spenderade hela morgonen och eftermiddagen på toan, hulkandes! Fy farao säger jag, igår hade jag avsmak på alkohol, men fan, det går ganska snabbt över :)

Nu kom Erik, och asgarvar, jag tycker att det är mindre roligt!!!

Nu blir de o tvätta, sen träning!

/Em

så synd

det är så synd om mig, men inte bara om mig, det är synd om ellie också för hon har jätte ont i ryggen, och tills sist, det är synd om angelica som får jobba åt ellie, och jag är å ledsen över att jag inte kan rycka in och hjälpa till, jag kan inte gå, förutom till toan när det är dags att kvackla. Tycker synd om dig Angelica, nästa söndag ska du inte behöva jobba.

Jag är mer död en levande, får se om jag överlever natten.

/Em

för övrigt

så suger just nu denna lördags kväll, än så länge iaf!

Min Favvo!




Är hemkommen från stallet nu, mina fötter är lite kalla! Me alltid roligt att kolla hästhoppning, speciellt när min favvo (efter rebell såklart) är med :) De gick strålande bra tyckte jag, det var en oerhört liten tjej som redan han, lätt som en fjäder, men de såg mycket balanserat och bra ut! Kortet är på Favvon LEO!

Ikväll ska det lanas, inte jag dock, haha, men pelle, fergie och limpan ska sitta inne och dega med datorerna, de värmer upp med pizza nu!

Vad ska jag hitta på då, några förslag?

/Em

Plans!

Japp, skrev ju igår att jag inte hade några planer, men nu har jag det, härligt!

Tänkte börja dagen med en promenad, men vädret är väl sådär? Får se om Janky är på, annars slopas den. Sen blir det fika på staden med Lotta och för att sedan åka ut och kolla tävlingarna i stallet, nice ju :=)



Ikväll finns det dock inga planer planerade, tänkte att tjejerna kanske skulle vilja ha en spelkväll? De blir no alkohol denna helg iaf, säkert nästa, då de är lönehelg, och på fredag ska jag åka till linköping oocg fixa mitt hår, underbart!

Nu ska jag äga lite på betapet!

/Em

jag är inte ett

Måndagsbarn! Nej jag är ett Fredagsbarn :)

Visste du att det är fruktansvärt fult att vara falsk, det är falskt, nu vet du det!

/Em

RSS 2.0