ingen blogg

blir inget bloggande idag, jo förutom detta lilla inlägg... jag är trött, och sur. Sur för att jag missade Desperate...:(

resume

av helgen...

Fredagen: Spenderades hemma i soffan och hemma hos syster,
eller rättare sagt hos sacka, och ja, Jag skren när Magnus vann,
det var han sååå värd!

Lördagen: Sov faktiskt ända till nio, så nice,
spenderade några timmar på jobbet,
latade mig i soffan och sedan bar det iväg på tjejfest hemma hos Karin,
riktigt nice, tyckte även att det var spännande att jag provade naturgodis,
har bara testat sån där typ torkad banan, blä!
Nu smakade jag någon nöt med youghurt, den var så smaskig!
Det dansades och tjoades, givetvis släcktes alla lampor under earth timman,
dock var det tvunget att ha lite musik!
Sedan när den där timman hade gått skulle alla lampor sättas på,
och det blev lite för mycket för den där gamla kåken så att proppen gick,
men miss handygirl löste detta galant,
och så var det ju så roligt att Janni slängde sig runt Karins hals
och berömde henne för denna stora proppbytar insats, alltså så är hon miss handygirl =),
   Väl nere på stan så vimmlades det lite på räken, och sedan till Palla.
Eftersom jag så heligt lovat att vid nästa fylla så ska det bara drickas 5 cider
 så höll jag det denna fylla, eller ja de var knappt en fylla,
 fick bara ont i magen och blev illamående av allt det där söta slasket,
 no more cider fylla för mig. Vandrade hemåt runt halv tre och somnade som en stock!

Söndagen: Vaknar av att Jossan track ringer mig (vanligt), j
ag orkar inte svara, så jag slänger iväg ett sms istället,
och hon är så kass på att svara så hon ringer ju upp diwekt istället, fick iaf frukost av henne, mums!
Dessutom svänge jag runt med dammsugaren innan,
överlycklig över att må bra dagen efter man varit ute!
   Sen var de ju så att de var kändisar i stan, kändiskåta som vi är måste vii ju undersöka detta, och ja jag knäppte en liten bild på Robban Achsberg =).

Men de var kallt och djävligt så vi intog Ellis soffa istället med film.
Efter att Jossan hade blivit människa igen så åkte vi ut och tog tag i hennes jobb, hästarna.
Jag passade även på att förbereda för lilla Bells hemkomst =)
Dagen avslutades med Spagetti och köttfärssås, godis och en film,
tillsammans med min älskling i soffan :)


Gissssssa vad? Jag åker och hämtar hem min plutt redan imorgon.....jag är sååååå pepp!!!
Lägger ut kort på min sötkorv imorgon =)

loveliii

känner att denna måndag kommer bli bra, gillar inte denna dag annars, men just denna måndag kommer nog bli lite annorulnda.

Jag kommer senare skriva en stor resumé av helgen =)

 Efter jobbet tänkte jag ta en storstädning av bilen, och senare ska det gå´s på Hingstvisning, alltid lika skoj, är något speciellt med de där stora maffiga grabbarna :)

2 dagar kvar tills min ponny kommer hem
3 dagar kvar tills minisemester och alkohol shopping i tyskland
10 dagar kvar tills den stora FESTEN!
12 dagar kvar tills min 25 års dag (Påskafton)
14 dagar kvar tills jag ska studsa runt en liten bana på min ponny

Som ni ser, jag har en held del att se fram imot, men även sjuuuukt mycket som ska göras!



ont i magen

inte den vanliga ont i magen, nu är det psyktiskt, på onsdag ska jag åka och hämta hem min plutt, och det är där ekonomin kör ihop sig, men det finns en lösning, och den kommer jag använda.

Ikväll blir det förmodligen party, men känner mig inte alls så pepp på de, troligen för att jag just har den här ont i magen känslan, oron.

Jag är iaf snygg i håret, som bästa siss har fixat så fint, ska bara lägga i en toning också, men de gör jag nästa vecka, håret skymtar en liten nyans av rosa, haha läckert va? Kanske på en barbiedocka, men inte på mej :)

Nu ska jag jobba vidare, hörs förmodligen sen :)

less

fast jag blir så less, less på människor som inte förstår sitt eget bästa, och därför med vilje blir sårade, ledsamt, alltså less!

Men nu är mitt less borta, de får skylla sig själva... Ska traska bort till syster yster nu, bli lite finare i håret kanske, jo, ska klippa av de där hemskt slitna topparna iaf!

Heja Magnus i Let´s Dance säger jag, HEJA HEJA!!!

Påskliljor

det är vad jag har köpt idag, i en sådan där liten gullig kruka, så hinner de blomma ut lagom till påsk, lite gul stämning måste man ju få, även om jag inte är så förtjust i färgen gul när det gäller heminredning!

Slutade jobba vid tre, tog med syster till mormor för att gratta henne i efterskott, sedan en snabb sväng på stan för att hämta ut det lilla paketet, med en del av outfiten som ska bäras på festen, testade allt nyss, förutom cerise rosa benvärmare (någon som vet vart man kan få tag i de?), och ja hmmm jag blir ju inte den snyggaste damen på festen iaf, men definitivt passar det ju in i 80-talet, haha.
Fick även hem mina älskade skor idag också som jag införskaffat mej, grymt snygga, de ska också bäras på festen, men ska även använda dem flitigt i sommar, prefa, att nu har jag ett par vita, lila och ett par svarta =)


Nu har jag stoppat in ett par jeans som jag tänkte fixa iordning ikväll, alltså jag har stoppat in dem i tvättmaskinen, kör dem i hela 95 grader, haha, vill att de ska slitas samt att de gärna får krympa en storlek, men antar att jag får slänga fram min kära symaskin också.

Ikväll blir det final i lats dance, jag hejar så mycket på baloo, alltså magnus, gör inget om leila vinner, diggar henne också! Ska även fixa mina naglar och mitt hår, jag tycker om att sitta såhär och pyssla lite, och infinna fredags känslan =)

Blask

fy vilket väder. lagom till helgen också, blir ju tjeckt om jag ska åka och hämta bell imorgon, inge roligt väder att dra transport i...
Imorse vaknade jag 06.52 av att mobilen ringde i mitt öra, jag orkade inte svara, måste sova en liten stund till, 2 minuter senare får jag ett långt sms, där det står i nu i korta drag, vinterdäck på bilen, snökaos, kan du skjutsa mig till jobbet? Jag suckar och kliver snabbt upp och sliter tag i persiennen, ännu en suck... Pelle undrar om jag har börjat köra åt färdtjänsten, haha. Ytterligare 2 minuter senare rings det, ja jag kan skjutsa dig, hämtar dig kvart över sju =). Vilken snäll jag är, klart jag gör de liksom =).

Efter jobbet blir det träning, sedan tänkte jag, om lusten infaller sig så ska jag pjula lite i hemmet.
Imorgon blir det jobb, ev hämta häst, och sedan partaj, hos dig kakan eller?

Fyyy, 2 amulanser och en brandbil susade precis förbi utanför, verkar som något riktigt illa har inträffat, är de bara jag eller får de flesta rysningar över kroppen när man hör de där skrikande sirenerna?

Nu ska jag steka korv!

finaste!

 min älskade Bell :)

Nu hinns det

men den lite bloggtur, imorse hanns det inte med, fick ett stort lass varor, men får skylla mig själv, för de var ju jag som beställt dem, måste göra det ibland, alltså storbeställningar.
Ikväll ska det springas lite på stan, tjejkväll, kan vara lite mysigt, jag har siktat in mig på en påskkrans på floristhuset som jag ska köpa, jätte söt med massa små ägg, tycker om kransar, ger ett fin välkomnande när den hänger på dörren.


Fick igår samtalet som jag inte ville ha, de ska inte ha rebell för den summan som jag vill ha, så då av ren jävla princip (många tycker som jag) så tar jag hem honom igen, kanske redan tills helgen. Både bra och dåligt, jag har inte ekonomi till en häst just nu, men är riktigt sugen på att ha en häst, mitt lilla hjärtegull, ska faktiskt bli riktigt skoj, men han åker dock ut på annons diiiwwwekt! Jossan, för fan, ta med han till Flyinge, skoj med ponny ju, vet att du tyckert, haha!

Just nu ligger det smaskiga rotfrukter i ugnen som ska ätas tillsammans med en köttbit, hungrig jag är!


Verkar som det blir en hel del folk till festen, riktigt skoj!

Pms kossa!

näevars, inte jag, men det finns gott om dem!
Är hemkommen från jobb och mataffär, slösade bort 100 kronor direkt, men på något viktigt, MAT! Lagade sedanmat, eller, kokade soppa på en spik gjorde jag, medans mitt hjärtegull plockade in varorna!

Idag på jobbade firade jag med en glass, vad som firades kommer vi till vid ett senare tillfälle.


Nu ska jag ut och hämta janet på jobbet, sedan blir det att pressa bänk i målserum när jossan ska hoppträna =)

Skriver mer sen....

En sessas liv

Jag föddes i den framgångsrika staden, mina föräldrar är framgångs rika med en stor karriär och en fet ekonomi, döptes gjordes jag i den finaste kyrkan och till mitt vackra namn som betyder "underbar". 3 år senare får jag min bedårande vackra syster, och även hon blir ju skälvklart behandlad som en sessa.   

Jag hade den bästa uppväxten, hade alltid mina föräldrar som stöttepelare, fick allt jag pekade på, reste mycket och fick i tidig ålder en grundläggande utbildning och gick senare ut skolan med högsta betyg.
I student present fick jag en exklusiv bostadrätt, en topp renoverad 2:a mitt i stan, fick ju även givetvis min 2:a bil, en porsche (den första fick jag i 18 års present, den var mindre exklusiv) men röda skinnsäten och en värsting stereo. När jag väl flyttat hemifrån så började jag praktisera på en advokat byrå, eftersom jag redan hade så schyssta betyg så kunde jag lika gärna gå bredvid och lära mig allt som en jurist ska kunna.

Redan 2 år senare, alltså vid 21 års ålder är jag utbildad jurist och driver mitt första mål, givetvis vinner jag detta och min framtids karriär är kartelagd.
   Nu vid 25 års ålder, är jag gift, bor i en 7 rummare på 300 kvm med havsutiskt, framför mig ser jag våran vackra yaht som jag gav till min man i 30 års present, han fullkomligt älskar den, och jag älskar att han älskar den.
Snart kommer vårat första barn komma och jag ska ta en time out från jobbet, det går ingen nöd på varken mej eller min man, som jobbar som privatpilot :).

Detta var mitt liv...eller, var de de?

lite kort...!











Glöm inte

betala till festen - senast den 31/3 swedbank konto 8422-8,3 191 095-3
GLÖM inte märka din betalning med ditt namn :)

fantastiskt!

ja, att det är snö ute igen, jo jag vet att jag tjatar om vädret, men kan inte låta bli, skulle ju ha ridit idag, men eftersom stuverum inte har något ridhus så funkar det inte en dag som denna, men Jossan ringde och sa att vi packar med pållarna in till målserum och tar oss en tripp istället, gud så härligt!

För att då inte tjata om vädret så har jag bestämt mig för att blotta mitt liv för er, "den rena sanningen" haha, men det gör jag i ett senare inlägg, samt att jag även då lägger upp bilderna :)

Ja du lina, jätte lätt att fixa sådanna lockar, locka håret, typ 1-2 dm av toppen, och borsta sedan med en svinborste, tar typ 20 min, busenkelt! Så fint med "hollywood lockar" ju =)

Jag har träningsvärk, suck...

fy farao!

för alla er som inte tittat ut, det SNÖAR igen, fan trodde våren smög runt knuten, men suck suck, fan!

Jaja, denna da är så vacker, och ja, jag tycker verkligen hon e snygg!



och så har vi den kanske fula ankungen...


RSS 2.0