pizza och film

vi har käkat pizza och kollat film, och jag håller på att få nackspärr igen, fuck! arför får man det? Så ja har en urschysst nack-krage på mig nu :)
Bilder finns på FB för alla nyfikna!
Nu ska jag inta bingen tillsammans med min braiga bok :)

Hörs imorgon igen...
p.s. det ska snöa heeela veckan!


soliga söndag!

jag vaknade nyss, vi ska åka ut massa folk till bondbacken och slå ihjäl några timmar i det vackra vädret, givetis grillning :)
Jag mår än så länge väldigt bra, lite yr bara men inga andra bakis symptom, nice!

Ger mer uppdateringe sen, och BILDER :)


äntligen!

herre gud, bloggen har legat nere i flera timmar, haha!
Jag har varit en sväng på stan idag, fika blev det på kannan, sen gick vi till djuraffären för lite käk till limpan, massor köpte jag till lilla knubbisen, hon blev överlycklig när jag kom hem med godsakerna :)

Snart ska jag iväg till anky på lite partajj, redigt trevligt. Har lockat håret nu när jag slagit ihjäl några timmar i soffan, kanske ska satsa på uppsatt ikväll? De värsta är att jag har så mini litet huvud (läs strl 54) så det ser lätt lite lustigt ut, för det passar liksom inte till resterande av kroppen, tur för mig att jag annars har tjockt hår, huvudet ser då automatiskt lite större ut. Men, jag kommer förmodligen börja med uppsatt för att när alkoholen kliver in så släpper jag ut de, haha.


Men nog snackat här, ha en grymt trevlig lördagskväll!
Puss och kram!

lördag igen!

det blev ingen resa till bell idag :(. Det är för kallt och dessutom dåligt väglag, så det var ägarna som ringde och sa att jag kanske kunde komma nästa helg? Absolut, så nu ser jag fram mot de nästa helg istället :).
Det hände en lustig grej igår, jag åkte ner till stan, klev in till pelle och erik som stod på räken och pratade med en "vän" denna vännen var otroligt dryg och bara stod och hånflinade hela tiden, man kan nog knappt kalla honom en vän?
Iaf, denne säger till mig att hans liv håller på att förändras, till något mycket bra!
Det första jag frågar är givetvis "ska ni ha barn" Japp svara han då, helt ärligt säger jag, ska ni ha barn? Jaa säger han och ler. Jag ger denne en kram och säger grattis. Pelle är inte lika säker, så även han frågar om de ska ha barn, näe svarar denne då, alltså hur kan man stå och hitta på något sådant? Jag gilla han inte speciellt mycket innan, och han blev ju inte direkt mer populär nu! Jag tänker inte skriva ut namnet på personen, för det finns nog ingen som inte vet vem denne är.

Jag ska iaf klä mig nu, gå ner på stan och möta upp panny och josse för en traditionell lördags-fika!

See ya later!


månen

igår kväll så sken månen väldigt starkt, och det var aldrig riktigt mörkt, någon vis person talade då om att idag kommer den lysa som starkast på hela 2010 året, anledningen är att månen är 55 000 mil närmare jorden än den brukar vara.
Så förhoppningsvis kommer det vara en ljus natt inatt :)




snart lördag

hemmakväll blev bortakväll, åkte ut en sväng till sara i stuverum och har lite tjej kväll med jenna och sara.
flickorna pimplar lite vin, hade ju varit gott, men jag kör ju bil ikväll. kanske går ner till grabbarna på briggen en sväng snart, men det är ju fantastiska -15 grader ute, så det tål att tänkas på, haha.

men, vi hörs imorgon


heeelg!

äntligen helg, faan vad skönt, jag njuter redan!
Ska ta det lugna ikväll för att gallejjja imorgon :P. Runt elva tiden blir det resa av till bellen tillsammans med lina och kanske kanske kanske janni? Vell kommer bli hur bra som helst, är bara något nerös för att rida igen, undra om jag ens kan rida lätt? haha.
Imorgon kväll blir det "lill-fest" hos anky med lite babes, mkt trevligt tycker jag, sen ska jag ner och skaka rumpa på palla tänkte jag! Söndagen är också delvis planerad, dvs om jag inte har ett betonglock på huvudet, det blir grillning ute på bondbacken runt ett tiden, ALLA är välkomna, mycket trevligt det med :D

Resultatet av håret blev jag som jag förutspått, dvs det var inte torrt när jag tog ut den lilla knuten, så jag lät det under morgonen torka och satte sedan upp en ny knut, den knuten satt bara i typ 2 timmar, så resultatet blev inte lika bra som jag tror det skulle blivit om man haft i det 7-8 timmar, så jag gör ett nytt försök under natten :)
Men så här det iaf ut nu:

Alltså inte alls så vågigt, mitt hår ser typ helt dassigt ut, vilket det INTE gör egentligen, bara så ni vet :)

Vi hörs sen!



levis!

försov mig imorse, baskat också, men var här endast 5 minuter sen, så det är ju lugna puckar!
Idag efter jobbet ska jag ta tag i den där storstädningen, damma överallt, torka överallt, svänga runt med dammsugaren, och kanske en efter vals med moppen?
Ikväll har jag inte planerat något faktiskt, måste rota fram de där ridbrallorna som ligger gömda någonstans, ska även ha lite man/pedikyr kväll, pelle kommer förmodligen lämna mig så jag har helt enkelt ganska mycket egen tid, om inte någon vill komma och joina mig?

Jag älskar levis, de där de bästa jeansen, och sveriges 3 topp placerade favvo jeans, kanske för att denna reklam kom 1991, mumsigt värre, sötaste finaste brad pitt i sina yngre (läs bra) år :D



Back to work!


redo för sängen

pannkakorna smakade fantastiskt, men fick bara i mig 4, sen var jag proppmätt, mumisgt med blåbärssylt till.
Har tagit ett bad med pelle, han vart helt förskräckt när jag hade doppat huvudet och han såg att vattnet vart helt rött, han frågade mig om dom inte sköljde ur håret ordentligt när jag färgade det (för 5 veckor sen) jag skrattade och sa att min inpacking innehåller ju massa röda pigment för att hålla det röda rött hela tiden, haha. Men idag hade jag inte i någon röd inpackning, för att mitt hår ska nämligen inte vara rött så länge till, eller vad tycker ni?
Nu har jag gjort den där grejen med håret iaf, fast mitt hår är blött nu, och eftersom jag har så tjockt hår så finns det en chans att håret inte är torrt när jag rullar ut den där knuten imorgon, men risken finns även att det typ är krulligt, haha. Tar ett kort imorgon hur eller hur :).

Mycket likt "Lilla My" om jag får säga mitt :D


Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta läsa den UNDERBARA boken :)

Godnatt mina vänner så ser vi fram mot en snöig men solig helg!




pannkakor :)

pelle kom överraskande och hämtade mig på jobbet, i åkte upp till beijer en sväng, pratade lite med fergie och kollade lite badrums prylar, handfatet och golvet är iaf bestämt, bara sisådär 2 av 50 grejjer, haha. Sedan for vi hem en sväng, jag kollade givetvis one tree hill och sedan åkte jag iväg igen, iväg för att hämta whippen på dagis, han är extra glad nu när det är så mycket snö, han älskar snö, och fryser gör han inte i första taget med den där björnpälsen :). Vidare en sväng till hemköp och nu hemma, pelle står och lagar pannkakor, och de som har smakat hans pannkakor *VET att han är kung på dem, de är superGODA!
Ikväll fortsätter Robinson racet.

Längtar tills lördag och längtar efter att få se "min" Bell!

Lite kort:

Jag var ju och handlade igår, och jo visst jag har hört talas om att dessa fanns, men trodde väl inte redigt på´t, men titta, helt sjukt. Måste smaka gott, eller inte!


Var en sväng och hälsade på jocke & fotbojan, de är bästisar nu i 2 månader framöver :)


Skaplig snöyra imorse vid sju...!


Knappt vaken, haha :)


Jag måste säga att denna bil är just vid detta tillfälle livsfarlig! Skrapat undan lite snö vid förarrutan bara, stressad?


Kul att få ut den bilen sen, haha


Nu blir det pannkakor :)


snöyra allan ballan!

fick ett sms imorse vid halv sju, (alarmet var ställt till 06.35) "godmorgon, du måste nog kliva upp nu, för du måste gå till jobbet idag, det är snökaos, kram" Jag klev upp och tittade ut, tyckte inte det såg så farligt ut, men jag kokade en kopp kaffe och gjorde mig iordning, många plagg kläder åkte på, för jag tänkte bara på den där "ryss-kylan" Efter mycket om och men så klev jag ut i snön som en michelingubbe, och jisses, det tog 25 minuter för mig att gå till jobbet, tog lite kort på vägen också som kommer upp sen, haha.
Väl framme var jag helt genomsvett och snöig, men på väldigt bra humör, för jag gick nämligen och la mig vid halv tio igår, men jag låg och läste till halv elva och somnade sedan illa kvickt!

Den där helgen som jag har gått och väntat på som skulle bli så bra, den ser inte alls ut så längre, vilket är väldigt trist, besvikelse. Men jag ska iaf åka och hälsa på min Fontanell på lördag, det ska bli skapligt roligt :).

Dags att förbereda Chorizo-gryta :D



hollywood!

vill du vara fin i håret? Kanske till helgen, orkar inte locka håret, titta då på detta klippet! Jag ska testa det imorgon när jag har tvättat håret!





läppstift, eller mena du?

gubbarna på jobbet gillar mitt läppstift, eller de tror de iaf, men igentligen är det nagellack de menar, söta de är :)


storm!

de pratar hela tiden på radion att den där stormen är på väg, det kommer vara över hela sverige blandat med ett duktigt snöväder, kanske bli insnöade trots allt? Mys pys känner jag då.
Idag ska jag åka på lite mission efter jobbet fixa lite grejjer samt komma hem och fortsätta fixningen. Det jag ska göra är att hitta någon schysst tapet och sedan slänga upp den på all de där fula brungula garderobsdörrarna vi har hemma, så även de får ett lyft :).

Se här vilka lyft det kan bli








En tapet är ju även lätt att måla över, eller kanske stryka över en ny tapet när man har tröttnat, vilket är väldans bra, för jag tröttnar ju så fort på saker och ting.

Nu ska jag fortsätta mitt andra jobb, ja bloggerska är ju bara mitt extra knäck ;)



uppps!

det är nästan statistik rekord på min blogg idag, hur kommer sig detta! Redigt roligt iaf, när jag har kommit upp i det magiska sträcket ska jag nog printa statistiken, alltid roligt men många läsare, kul att ni vill hänga med mig :)
Kram till er!


RSS 2.0