raketer!

nu smäller rakteerna utanför fönstret, jag ville nästan ropa "Gott nytt år" men nej då, vi firar ju att våren och sommaren har kommit! Förstår ni, jag sitter med ett leende på läpparna när jag tänker att vi äntligen ska gå mot sommar igen, det är helt fantastiskt underbaaaaaart!!!


Nu ska jag fortsätta pimpla vin med helle, i inväntan av Jennie och Erica :)

viiin mmmm!

nu är jag redo och ska bege mig mot helle för att pimpla lite vin med henne.
Kvällens outfit:


Inte lätt att ta kort på sig själv med en skapligt tung systemkamera, så ni får nöja er med den där bilden. På tasarna sitter mina vita converse, hej skoskav!

Kommer nog vara väldans mycket folk ute ikväll, men mestadels snorisar...haha.
 Ha en trevlig valborgsmässoafton nu alla, puss och kraaam!

skit väder!

det är sådant skit väder, men jag tänker trotsa det och ge mig ut i vimmlet iaf, tillsammans med min vapendragare helle! Det blir vin hemma hos henne, hon ska allt firas lite att hon fyllt 30 år ju! Tror vi kommer inta harrys ikväll, kan vara skoj ibland ju :)

Nu ska jag köra en tv-bänk och ila ett par ärenden, see ya later!!!

tadaaa!

tänk vad lite färg kan göra, helt otroligt, jag är super nöjd!



Valborgsmässoafton

ja idag är det ju dagen till är det kära valborg, det är idag många fjortisar ska ta sin första fylla, för första gången kommer det ligga någonstans på kulbackens-berg och kräks alkohol, det är idag de för första gången kommer göra bort sig på fyllan, och det är imorgon de för första gången kommer vakna upp och vara bakfulla, det är även första gången de kommer känna en sådan ångest i kroppen och undra vad de gjorde igår, de kommer dra täcket över huvudet igen. Så alla fjortisar, sköt er nu ikväll!

Blir lite mer bloggande senare, idag serveras det kycklingfile med potatisgratäng :)

sent

det blev lite sent nu, kom precis hem, har varit hemma hos elin och babblat lite tjejsnack, whippen fick följa med också, dessutom fick jag parkera in grannens bil utanför elin, jägarns vad tight det var, men allt går :)

Bilder på badrummet kommer imorgon, allt hans inte klart idag.

Imorgon blir det en wooolig dag på jobbet, work med helle heela dagen sedan ska vi allt dricka lite vin vi tjejer :).

Nu blir det godnatt!

vilken värme!

efter jobbet så tog jag en promenad med helle ut till whippens dagis, det var redigt varmt ute, liksom helt kvavt, nästan lite åskväder, men sååå härligt att värmen äntligen har kommit, för en vecka sedan snöade det liksom, idag 20 grader varmt, det går fort i svängarna. Sen tog vi en sväng till kvantum där helle handlade lite, kvantum är en trevlig affär :).

Nu ska jag möta upp helle igen för att sedan traska vidare till elin för lite häng där, jo just det, ska gå ut med hunden innan det också, många prmenader blir det :)

Imorgon är det VAAlborg :)

Knivrånare i Västervik

Ett brutalt knivrån utfördes vid 21:30-tiden på onsdagen mot Idrottskiosken på Esplanaden i Västervik. Sedan en kund tagits som gisslan, och fått en kniv tryck mot strupen, knivhöggs innehavaren Mahmoud Awad i ena handen i slagsmål med de två unga rånarna.

- Jag befann mig i köksdelen av kiosken och gjorde i ordning mat till en kund som stod på utsidan av kiosken. När jag tillfälligt gick in i kiosken för att hämta ett paket cigarretter fick jag se två rånare stående där inne. En av rånarna höll bakifrån fast en manlig kund runt halsen, berättar Mahmoud Awad.

 

- Han höll en kniv riktad mot kundens strupe och skrek gång på gång till kunden, en man i 30-40-årsåldern, att öppna kassan åt dem.

 

Den andre rånaren, också han knivbeväpnad, sprang in bakom disken och försökte ta fast även Awad.

 

- Jag blev dock förbannad, hoppade undan och började försvara mig mot mannen. När jag försökte värja mig från hans attacker blev jag knivskuren i ena handen. Till sist gav jag upp och gav männen de pengar som fanns i kassan, kanske 2 500 kronor totalt, säger Mahmoud Awad.

 

Bara en av männen var ordentligt maskerad. Den andre mannen kände Mahmoud Awad igen direkt eftersom han besökt kiosken flera gånger tidigare tillfällen. Den unge mannen har i efterhand också kunnat identifierats via fotografier.

 

- Han har ett speciellt utseende och ögon man inte glömmer, säger Mahmoud Awad.

 

Polisen har goda förhoppningar om att snabbt kunna lösa det väpnade rånet mot Idrottskiosken.


Lunch! Det är så sjukt kvavt i grillen i...

Lunch! Det är så sjukt kvavt i grillen idag, och givetvis massor att göra. Jag är helt hög på panodil, så jag är loj och trött... Nähä nu var en halv lunch uppkäkad, dags att jobba!


scan

har precis haft möte med scan som har varit här, eller ja scans represen(tant), men det var en man, haha.

Well, han hade med sin checklista och gick igenom vårat lilla place till punkt och pricka, och givetvis blev det utan anmärkning! Han var mäkta imopenard över hur rent och snyggt vi har det, och att det ser verkligen välkomnande ut att komma och äta hos oss, vilket gör mig till en stolt hönsmamma. Duktiga ni är mina tjejor!

Idag serveras det oxjärpar med kokt potatis, gräddsås och lingon,
inte dumt det!

pain

har haft helt ont i magen hela natten, jävla mensvärk, det var 168:e gången jag låg och hade ont för den där jävla lingon veckan, man vänjer sig aldrig vid smärtan, och att den ska fortsätta sisådär 250-300 ggr till är rena döden, tack för att jag blev kvinna liksom! Well, men ett antal panodil i kroppen är värken dämpad.

Igår kom helle hem till oss med hennes baby (laptop) den mådde inte så bra så doktor pelle fick ta sig en titt på den och wipps någon timma senare så mådde den kanoners.

Vädret är ruskigt kusligt idag, det ska iaf bli 17 grader varmt så värmen är iaf något bra med det hela.
Vädret ser ut att bli bättre tills imorgon och på lördag bjuder det på strålande solsken, kan det bli bättre?
Jennie PH, kan du vidareutveckla det där smset du skickade till mig igår? Låter skoj!

Vi har verkligen haft så sjukt mycket att göra i grillen de senaste veckorna, det är redigt skoj, hoppas det håller i sig, kul när folk uppskattar våran mat och kommer tillbaka :)

Efter jobbet blir det att piffa badrummet, bilder kommer senare :)


lite nytt

som jag föranade så blev det ett par grejer från present idé, och dessa ska få pryda vårat ommålade baddrum, imorgon ska ni få se före och efter bilder på vårat lilla badrum, blev en skaplig skillnad med bara lite ny färg om man säger så :).

Från present idé;






Nu ska jag käka lite tomatsoppa och kolla fuskbyggarna :D

Var hemma hos mamma och vattnade blommorna...

foto0368 (MMS)

Var hemma hos mamma och vattnade blommorna, och då fick jag syn på dessa toffsar, har lilla mamma blivit inspirerad av maria montazami eller vad? Nej de får vi hoppas att inte fallet är så! Nu sitter jag på people och syster fixar håruppsättning igen. Gick förbi present idé, de har halva priset på allt, måste ju faktiskt kika in där efter besöket här :). Hörs senare!


cp mobil

mitt alarm ringde inte imorse, så jag fick en liten påhälsning genom mobilen av hubbe, rackarns, jag hatar att försova mig, det förstör heela morgonen. Men nu står jag här och har gjort alla de där förbannade mackorna och börjar känna mig lite gladare, kan vara kaffet som börjar göra sitt :).

Ännu en hektisk dag står på schemat, i like it! Efter jobbet blir det people för att träna frisyr igen, näst sista gången nu, om exakt en vecka står lilla syster där och utför det STORA gesäll provet, så nu är det mycket som ska tänkas på och förberedas, känn ingen press beccis, du kommer klara det så bra!

Well, efter frisyren så ska jag hjälpa till och flytta också, jag är ju lite av en expert på att flytta, kanske borde söka jobb hos någon flyttfirma? haha näe krävs nog lite mer styrka för det, och förmodligen en starkare och tåligare rygg.

Nähä, dags att jobba igen de förlorade minuterna jag sov imorse...

IDAG: Korvstroganoff!!!!

lång dag igen

nu är roadtripen över, åkte direkt efter jobbet till jönökping, efter mycket om och men hittade jag till hennes place (ghettot), packade in hennes grejer och vi drog vidare, jag såg nämligen den härligt fina skylten när jag glen in i staden IKEA, så vi strosade runt där lite och jag shoppade lite till det nya omgjorda "rummet".
Vid nio tiden var vi hemma igen och kollade desperate, sedan skjutsade jag "hem" helle till hennes "nya" lya :)

Nu är jag sjukt trött och måste snart gå och nana, natti natti!

RSS 2.0