Nyårsafton!

Igår så for jag runt, var uppe på Rusta och köpte de bästa lösnaglarna, men de ska jag ändå måla i någon rolig färg idag, var mer för att få lite längd på dem, ja men iaf sen var jag på systemet en sväng, var ju sjukt mycket bilar som köade om p-platser, helt tvärkört med parkering, så jag gjorde en fuling och ställde mig på de där platserna där man INTE får stå, svirade in på systemet, var inne max 5 minuter, kom ut och där satt det en icke så härlig P-BOT på 600 JÄVLA spänn, fuck!
Fortsatte min stressiga dag med att besöka solpoolen för 18 minuetrs avkoppling, de gick väldans fort de där 18 minuterna, svirade hem, la mig i badet och kopplade av en sväng, sedan stress stress stress klä på sig och gå ner till fergie för att kamma hem de där miljonerna, som jag inte fick iaf! Janni fick bingo och bara skrek BINGO och mitt hjärta hoppade nästan ur bröstkorgen för jag trodde att nu har vi blivit rika (vi skulle dela om någon vann). Men hon vann 100 spänn, haha.
Jag satt och somnade hos fergie nästan hela tiden, vid elva tiden gick vi hem och jag höll mig vaken och kollade på kultfilmen Joker, sedan blev klockan ett, och då blev det perfekt att gå och lägga sig, så jag sov till nio så nu har jag haft åtta timmars perfekt sömn, bra laddning till den stora kvällen :).
Så snart ska vi fara iväg igen, handla allt det där som behövs för kvällen, jag ska åka till jobbet och laga huvudrätten samt inventera, det sistnämnda är inte redigt lika roligt.

Så, jag antar att jag skriver ett senare inlägg sen, ha en trevlig dag på er :)


1 dag kvar...

nu är det bara en dag eller ja denna dag också såklart, så snart har vi avslutat år 2009 och detta decenium.
Cool att vi har levt 1900-talet och 2000-talet :)
Imorse tog jag mig en halvtimmas sovmorgon, skulle ju egentligen ha varit ledig idag för jag har så MYCKET att fixa med inför imorgon, men så blev det ju inte! För försöka hinna med allt efter jobbet, hur nu det ska gå till? Ska även upp och jobba en sväng imorgon också, det ska nämligen inventeras, jisses så kul man kan ha en nyårsafton, haha.
Imorse när jag kom till bilen så drog jag bort den underbart fina silverduken som låg på rutan, och se, detn var heelt clean från is och frost, jag älskar den där sjukt fula silverduken nu :).

Nu blir det frulle :)


2 dagar kvar

Nu är det bara 2 dagar kvar på 2009 året, hur ska man sumera detta år då? Jag kan bara säga att det har gått jädrans fort de här året, och de "äldre" säger ju så
"tiden går bara fortare ju äldre man blir"
och jag kan nog tycka att det stämmer, förr när man var liten så kändes ett sommarlov som ett helt år liksom.

Jag har varit en sväng på stan med min pelle, kollade runt lite, köpte de där strumbyxorna (borde varit termobyxor) samt ett par skor, ja jag älskar ju skor och kommer aldrig få för många av dem :)
denna gågn satsade jag inte på sådär klassiska festskor, utan gick in lite mer rått i det hela,
vad tycks?


Kvällen tillbringades hemma hos lilla anky som idag blev 22 år gammal, herre, jag blir ju liksom 26 nästa gång, hujjedamig!!! Hon fick den där cd skivan med "Kalle-Idol" samt lite presentkort, så de blev nog helt lyckat kan jag tänka mej :).
Imorgon är det sista jobbdagen sen blir det 4 häärliga dagars ledighet igen, men ge mig en vecka eller två säger jag? Ja iaf, efter jobbet ska det inhandlas lite grejjer för festen, mat, marschaller, och givetvis RAKETER! Lilla Per (Embretsen) blir som ett litet barn när man talar om de där fyrverkerierna, jag med, så skoj! Meen, det stod i mitt "nyårshoroskop" att jag skulle passa mig för de där smällarna, så jag ska nog ta lite avstånd från dem, skrockfull som jag är, haha.

Nej, slut pladdrat för idag, natti natti.

Älska ICA :)

Eller iaf deras alltid så roliga reklamfilmer :)




brrrr

då har kylan anländigt, och värre ska det bli, fy vale, gärna lite mer snö också tack! Jag fick återigen skrapa rutan imorse, måde in och utvändigt, idag ska den där mattan följa med mig hem för att pryda den vackra pärlan inatt för att förhoppningsvis slippa skrapa, eller iaf att frosten inte sitter så förbannat hårt på rutan!

Idag den 29/12-09 Vill jag säga Grattis till Anky som idag blir 22 år!





dagarnasitterihop

vet inte om det är måndag eller tisdag eller kanske torsdag? För alla dagarna känns nästan likadana, iaf när man jobbar. Man har inte så mycket till liv då, iaf vad de känns.

Nyår börjar bli klart nu, det som var från början ett kanske liten mysig fest kommer nu slutligen bli hela kalaset, dvs, vännerna, middagen, alkoholen och givetvis raketerna! Kanske ska inhandla mig en cigarr till skumpan? Jag HOPPAS så innerligt att detta ska bli ett bra nyår, även att det har varit kaosartat bredvid. Meen, det blir vad man gör det till =).

Imorgon ska pelle och jag ner på stan en sväng, jag ska köpa mig ett par strumpbyxor, och kolla lite smycken som kanske kan passa till min fina men väldigt enkla nyårsblåsa. Pelle ska förminska länken till klockan lite, eller ja ganska mycket, den passar typ en gorillas arm, gigantiskt!

Tror jag ska inta sängen väldigt snart, är duktigt trött, hörs imorgon.


min bäbis!

sötaste lilla korven linucida gillar gardinerna i sitt rum :)








expert!

ja det där med att försova sig är jag lite av en expert på, och även denna morgon hände det, jag hade lite svårt att sova igår och speciellt när jag har under dessa dagar ändrat mina sovrutiner, så klockan sju imorse kändes som att gå upp mitt i natteen, så förmodligen kommer jag vara grinig hela dagen...

I fredags så träffade jag en tjej på palla, hon är en av de falskaste som har gått på ett par ben...
Hon kommer fram till mig, "Hej Ia" Hmm hej säger jag... "Gud vad söt du är!" Ja jag vet säger jag "Jätte fin i håret!" TACK säger jag, och för en gång skull kändes det så jävla bra att sätta sig lite på denna tjej, för hon har då fan suttit på mig så långt jag kan komma ihåg, haha så jag var bara självgod och svalde alla kommentarer med ett smile :).


slut på det hela...

då var nästan mitt lilla jullov över, för imorgon är det dags för jobb igen, iaf för 3 dagar, sedan är det lite nyårslov :).

Har varit hemma hos jempa en sväng nu och kikat och även hållt i sötaste lilla Selma :)






Nu blir det snart bingen, som sagt, börjar klockan sju, uhh!

halv-vägs?

jag har snart uppnåt alla de vär vuxenpoängen...

dricker kaffe
pensionssparar
skickar julkort
äter starksenap
klarar mig utan mamma och pappa (rent ekonomiskt)

men, så finns det ett par grejer som visar sina plan där jag INTE är vuxen?
Jag/vi äter för mycket snabbmat, lathet för att slippa laga mat
Och jag dricker inte rödvin, inte whiskey heller för den delen.

http://www.vuxenpoang.se/

Panpizza är underskattat :)

Brunch!

Nu ska jag käka fruksot/luch, dvs brunch!
Ska ner en sväng på stan nu, kolla runt lite:)
Ikväll blir det att besöka jempa & Selma, mysigt värre ju :)

Jag hoppar sminket idag, ska inte plåga min hud mer, haha!

verkligen super!

kan inte sluta lyssna på denna...


i am alive!

ja då jag lvere, men bloggen fick ta en paus under gårdagen...

I fredags så var vi ju hos per, jag och typ 40 st till i den lilla tvåan, men det var häärligt värre kan jag lova, faktiskt redigt jätte roligt! Sedan runt ett tiden bar det ner till palladium där det kändes lite extra lyxigt att få gå förbi alla i kön och gå in på palla, där var det ju inte alls mycket folk, eller inte fullt men det gick bra ändå, förutom att jag blev skapligt stämpad på fötterna, aj!

När jag gick hem vi tre tiden så kom pelle och mötte mig med ett par andra skor för jag höll på att avlida rent ut sagt, nu är de helt blå fötterna, auch!



Igår så blev jag väckt av någon ångerfull vid 12.56, oj att jag kan sova så länge? Jag gick upp och någon timme senare så möttes tjejerna upp på stan för bakis-käk, men det var inte så vidare gott det jag käkade... Gick en sväng på stan också, köpte lite rengöringsprodukter till facet samt en praktsikt men snygg "disk-pryl", vad sägs?


Kvällen igår tillbringades i soffan, så jag fick nästan liggsår, jag kollade på förtrollad och gilbert grape, käkakde corner, mumsade paradis choklad och drack must, sweet satarday!

Vad händer idag då måntro?

tiden går snabbt

för två år sedan, alltså år 2008 så sa pelle att det var en speciell bil han vill ha, han visade mig och jag blev alldeles till mig när jag såg den, det var bara ett krux, den skulle inte lanseras förrän år 2010, och se nu, för snart är det nämligen 2010, så jag gick in och googlade på bilen, som förhoppningsvis kommer ut någon gång detta år men det kan även bli framskjutet till år 2011.

Men vad tycker ni?

Baby Land Rover









otur i spel - tur i kärlek :)

blev ingen vinst på trisslotterna, och inte heller på dessa, jag som hade så många!
 Tur i kärlek istället antar jag :)


RSS 2.0